Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βιτριόλι: «Τον πόνο που βλέπω σε αυτούς τους ανθρώπους δεν τον έχω δει σε απώλεια ανθρώπινης ζωής»

Βιτριόλι: «Τον πόνο που βλέπω σε αυτούς τους ανθρώπους δεν τον έχω δει σε απώλεια ανθρώπινης ζωής»

Ο πρώτος εξάδελφος της Ιωάννας, μίλησε στο Live News και στο Νίκο Ευαγγελάτο για τον δράμα που ζει όλη η οικογένεια. «Η Ιωάννα και η οικογένειά της ξυπνάνε κάθε μέρα μπροστά σε έναν τοίχο ακόμα πιο ψηλό».

Ένας άνθρωπος πολύ κοντά στην οικογένεια της Ιωάννας μίλησε στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο. Ο κ. Φάνης πρώτος εξάδελφος της Ιωάννας περιέγραψε τον Γολγοθά που βρέθηκε να ανεβαίνει από την μια ημέρα στην άλλη η οικογένεια μετά την επίθεση που δέχθηκε το παιδί τους με βιτριόλι.

«Όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη κατάσταση. Τον πόνο που βλέπω σε αυτούς τους ανθρώπους δεν τον έχω δει ούτε σε απώλεια ανθρώπινης ζωής. Η Ιωάννα και η οικογένειά της ξυπνάνε κάθε μέρα μπροστά σε έναν τοίχο ακόμα πιο ψηλό. Έχουμε μεγαλώσει μαζί με την οικογένεια. Κάποιοι πρέπει να ζητήσουν και συγγνώμη για όσα έγραψαν. Η κοπέλα εργαζόταν και έκανε αυτά που της άρεσε χωρίς να ενοχλεί κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Click4More Επίθεση με βιτριόλι: Οι «μαύρες σκέψεις» και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο μυαλό της 35χρονης

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά δεν γνωρίζω την 35χρονη και δεν πιστεύουν ότι έκανε τέτοιο πράγμα. δεν είχε επαφές με την κοπέλα η Ιωάννα. Δεν ήταν φίλες. Δεν είχε επαφές το κορίτσι. Όταν της το είπαν δεν το πίστευε και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο!»

Δείτε τι είπε ο ξάδελφος της Ιωάννας στο Live News

 

Αποκαλυπτική μαρτυρία για την 35χρονη

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο κ. Άρης, γείτονας της 34χρονης Ιωάννας, που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αποκαλύπτοντας ότι η άτυχη κοπέλα βρισκόταν υπό παρακολούθηση εδώ και αρκετό καιρό.

«Την είδα εγώ, την είχε δει ο γιος μου, η σύζυγός μου, την είδα αρκετοί και θορυβηθήκαμε γιατί την βλέπαμε επί μέρες. Είχαν γίνει κάποιες κλοπές στη γειτονιά και θεωρήσαμε ότι κρατάει τσίλιες για κλοπή. Στις 22 του Γενάρη την αντιληφθήκαμε για πρώτη φορά. Γύριζε το παιδί στο σπίτι, βλέπει στην πρασιά μια φιγούρα με σκούφο, καλυμμένο το πρόσωπο με κασκόλ και με ένα κινητό που είχε ανάψει τον φακό. Δεν είχε δει αν είναι άντρας ή γυναίκα. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι, πραγματικά είδα τη συγκεκριμένη φιγούρα στην πρασιά της πολυκατοικίας και ρώτησα αν ψάχνει κάτι. Δεν απάντησε και έφυγε τρέχοντας», ανέφερε ο κ. Άρης.

«Εκείνο το βράδυ, επειδή θορυβηθήκαμε μίλησα με την αστυνομία και ζήτησα να έρθει περιπολικό στη γειτονιά, φοβούμενος ότι κάτι τρέχει. Πράγματι πέρασε περιπολικό, αλλά το άτομο είχε φύγει. Όταν την είδα στα σκαλιά, διαπίστωσα ότι ήταν γυναίκα, από τον σωματότυπο», συνέχισε ο ίδιος.

«Το επόμενο απόγευμα διαπιστώθηκε από τη σύζυγό μου ότι ήταν πάλι κάτω από το μπαλκόνι και περιφερόταν επί μιάμιση ώρα. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου, αλλά μέχρι να έρθω, εξαφανίστηκε», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι η κατηγορούμενη. Εγώ είδα ένα καλυμμένο πρόσωπο με κασκόλ, ήταν νύχτα. Μόνο τα μάτια της είδα. Δεν μπορώ να πω αν ήταν η κατηγορούμενη. Ήταν μια σχετικά ψιλή γυναίκα, με κανονικό σωματότυπο», εξήγησε ο κ. Άρης.

«Πιστεύω ότι εάν υπάρχει δυνατότητα να δουν τα κινητά τηλέφωνα στις 22-23-24 Γενάρη, θα διαπιστώσουν αν ήταν το στίγμα στο σημείο αυτό», κατέληξε ο γείτονας της 34χρονης.

Δείτε τι είπε

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις