Έγκλημα

Βόλος: Έβλεπε δεμένος τους ληστές να αδειάζουν το σπίτι του – Βούτηξαν μέχρι τη βέρα της νεκρής συζύγου του!

Οι δύο δράστες ακινητοποίησαν τον 86χρονο και τον έδεσαν χειροπόδαρα στο κρεβάτι...

Με απίστευτο θράσος έδρασαν τα ξημερώματα της Τρίτης (17-02-2015) δυο άγνωστοι, οι οποίοι έχοντας καλυμένα τα πρόσωπά τους, γύρω στις 02.30 μπούκαραν από την πίσω πόρτα σε σπίτι 86χρονου στη Ν. Ιωνία Βόλου και αφού άρχισαν να ψάχνουν για την λεία τους, συνειδητοποίησαν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας ξύπνησε.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο εγγονός του θύματος το βράδυ στους αστυνομικούς, οι δύο δράστες ακινητοποίησαν άμεσα τον 86χρονο και αφού τον έδεσαν χειροπόδαρα στο κρεβάτι, αφαίρεσαν 190 ευρώ, κοσμήματα που φυλάσσονταν σε υφασμάτινο σακουλάκι, μια βέρα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Πηγή: e-volos.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα