Έγκλημα

Βόλος: Πακιστανοί έβγαλαν μαχαίρια! – Συμπατριώτης τους κρύφτηκε στο Δημαρχείο για να γλιτώσει!

Ανθρωποκυνηγητό στην πόλη του Βόλου για την σύλληψη της ομάδας Πακιστανών!

Σύμφωνα με το e-volos, το επεισόδιο έλαβε έγινε το απόγευμα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.

Ο καυγάς μεταξύ μιας ομάδας Πακιστανών και ενός συμπατριώτη τους, ξέφυγε από τα όρια της λογομαχίας με αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια!

Συγκεκριμένα, το μαχαίρι τράβηξε ένας από την ομάδα των Πακιστανών, απειλώντας την ζωή του συμπατριώτη του, ο οποίος για να γλιτώσει έτρεξε προς το Δημαρχείο!

Οι δημοτικοί υπάλληλοι ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο, για να ενημερωθούν από τον ίδιο τον Πακιστανό για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθροποκυνηγητό για την σύλληψή τους, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων κινείται η ομάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιτία του καυγά μεταξύ της ομάδας των Πακιστανών και του συμπατριώτη τους, ήταν οι μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε δύο δουλέμπορους – Μετέφεραν 33 παράνομους μετανάστες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα