Έγκλημα

Χανιά: Άπλωσε τη “φούντα” στο αγρόκτημα!

Ένας 63χρονος Χανιώτης συνελήφθη καθώς είχε "απλώσει" για αποξήρανση σχεδόν 8 κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το flashnews.gr μετά από πληροφορίες πως ο 63χρονος διακινούσε ναρκωτικά, αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Χανίων και του τμήματος αστυνομικών επιχειρήσεων έκαναν έφοδο τα ξημερώματα στο αγρόκτημά του στην περιοχή Κουφός του Δήμου Πλατανιά.

Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο του 63χρονου, αποθηκευμένη και αναρτημένη προς περαιτέρω ξήρανση, ποσότητα κάνναβης βάρους 7 κιλών και 750 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του στην ίδια περιοχή, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, όπου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 120 γραμμαρίων και μια ζυγαριά.

Ο 63χρονος, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα