Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χειροπέδες σε αδελφό διάσημου τραγουδιστή – Ήταν μέλος συμμορίας ληστών, τον έπιασαν για χασισοφυτεία!

Χειροπέδες σε αδελφό διάσημου τραγουδιστή – Ήταν μέλος συμμορίας ληστών, τον έπιασαν για χασισοφυτεία!

Τον αδελφό διάσημου τραγουδιστή, κυρίως στη νεολαία, συνέλαβε η Ασφάλεια του Πύργου στην Ηλεία, καθώς είχε δημιουργήσει εξελιγμένη φυτεία με δενδρύλια χασίς και μάλιστα σε αγροτική περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο 51χρονος αδελφός του διάσημου τραγουδιστή – τραγουδιστής και ο ίδιος – έχει σε βάρος του τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρες ανθρωποκτονιών και ληστείες, συνολικής ποινής φυλάκισης 79 χρόνων.

Αυτές οι καταδικαστικές αποφάσεις προκύπτουν λόγω της συμμετοχής του 51χρονου, σε ρόλους περιφερειακούς, στην άγρια συμμορία των Πελοποννησίων με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι λήστευαν Τράπεζες και χρηματαποστολές.

Μάλιστα το καλοκαίρι του 2012 μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας είχαν τραυματίσει με Καλάσνικοφ 4 αστυνομικούς, έπειτα από συμπλοκή μετά από ληστεία που είχαν κάνει στο κέντρο της Καλαμάτας.

Μετά την εξάρθρωση της συγκεκριμένη συμμορίας διαπιστώθηκε και η εμπλοκή του 51χρονου, οποίος όμως είχε διαφύγει την σύλληψη και όλο αυτό το διάστημα φρόντιζε να κρύβει τα ίχνη του καθώς γνώριζε πως καταδικάστηκε ερήμην με πολλά χρόνια φυλάκισης στην πλάτη του.

Τελικά δεν απέφυγε την σύλληψη από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου Ηλείας, καθώς ο ίδιος δεν ξέχασε την “ειδικότητα” του. Την καλλιέργεια χασίς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ασφάλειας Πύργου, ο 51χρονος σε ερημική δασώδη περιοχή, είχε φυτέψει 762 δενδρύλια χασίς τα οποία θα του απέφεραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ όταν το προϊόν θα το έβγαζε στην αγορά.
Μάλιστα είχε διαμορφώσει κατάλληλα το σημείο τις φυτείας, προκειμένου και το ελικόπτερο με την υψηλής ευκρίνειας κάμερα να μην μπορεί να εντοπίσει τα δενδρύλια χασίς.

Εκτός αυτού για να αποφεύγει τις μετακινήσεις, είχε φτιάξει καλύβα μέσα στην φυτεία όπου και διέμενε μόνιμα, έχοντας ψυγείο, κουζίνα με γκάζι, αλλά και λάστιχα με τα οποία μετέφερε νερό από διπλανή πηγή, για να ποτίζει τα δέντρα του.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητα του 51χρονου, με αποτέλεσμα στην κυριολεξία να τον πιάσουν στα “πράσα”, εν προκειμένω ανάμεσα στα δενδρύλια, ενώ παράλληλα κατάφεραν να συλλάβουν κι έναν επικίνδυνο φυγόποινο.

Ήδη σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για την φυτεία και έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα του Πύργου, ενώ παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα μεταχθεί στην Αθήνα, στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, καθώς είναι ήδη καταδικασμένος σε 79 χρόνια κάθειρξης, λόγο της συμμετοχής του στην άγρια συμμορία των ληστών από την Πελοπόννησο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε