Στα χέρια των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας έπεσαν δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν ρημάξει τα διαμερίσματα στο κέντρο της Πάτρας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για μία 19χρονη και μία 42χρονη, η οποία είναι γνωστή στις αστυνομικές Αρχές και κυρίως σε περιστατικά κλοπών όχι μόνο στην Αχαία, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Όπως γράφει το patrastimes, οι δύο γυναίκες κατάφερναν να ανοίγουν τις ανασφάλιστες πόρτες αρκετών διαμερισμάτων με μια… απλή πλαστική κάρτα.
Στη συνέχεια έμπαιναν στο εσωτερικό και αφαιρούσαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους, από χρήματα, κοσμήματα μέχρι και κινητά, συνολικής αξίας, όπως υπολογίζεται περίπου 10.000 ευρώ.
Οι γυναίκες, από την έρευνα προέκυψε πως είχαν διαρρήξει έξι διαμερίσματα στην Πάτρα, ιδίως στο κέντρο της πόλης, στην οδό Μαιζώνος, καθώς και στην περιοχή της Αγυιάς.
Οι αστυνομικοί τις συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, την ώρα που προσπαθούσαν να μπουν σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας.
Διαβάστε επίσης:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt
Αγρότες κατέλαβαν την εφορία Ηρακλείου (VIDEO)
Νεκρός μετανάστης στη Ρόδο – Τον πέταξε στη θάλασσα ο δουλέμπορος!