Site icon NewsIT
11:13 Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ζητήθηκε μεταφορά της δίκης για το Noor One

Τη μεταφορά της δίκης για την υπόθεση της διακίνησης των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο "NOOR ONE" στο Εφετείο Αθηνών ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων προς την έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στα δικαστηρια Πειραιά.

Ο συνήγοροι επικαλέστηκαν πρόβλημα χωρητικότητας καθώς η συγκεκριμένη αίθουσα δεν μπορεί να χωρέσει περισσότερα από 60 άτομα. Σημειώνεται ότι στη δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν 12 μάρτυρες ενώ 33 είναι οι κατηγορούμενοι εκ των οποίων 24 είναι προφυλακισμένοι. Μόνο οι συνήγοροι υπεράσπισης ανέρχονται σε 30 άτομα, ενώ στη δίκη συμμετέχουν και διερμηνείς καθώς κάποιοι κατηγορούμενοι είναι απο το Ιράν, την Τουρκία και την Ινδία.

Η έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποσύρθηκε προκειμένου να εξετάσει το αίτημα και θα επανέλθει για να ανακοινώσει την απόφασή του.

πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version