Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Exit polls και Αποτελέσματα Εκλογών 2015

Exit polls και Αποτελέσματα Εκλογών 2015

Exit poll και Αποτελέσματα εκλογών 2015: Λίγες ώρες απομένουν για τις εκλογές 2015 (20/09) και το απόγευμα της Κυριακής οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μεταδώσουν τα λεγόμενα exit poll για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης. Από την πλευρά της η Singular Logic θα είναι σε θέση να δώσει μια πρώτη ασφαλή εκτίμηση λίγο μετά τις 21:00, όταν και θα έχει συγκεντρώσει το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικρατείας.

Δείτε πως θα μεταδώσουν τα κανάλια τα exit polls και τη ροή αποτελεσμάτων των εκλογών τις Εκλογές 2015.

EΡΤ: Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00 ακριβώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll. Αμέσως μετά, θα μεταδοθούν και οι πρώτες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία σε απευθείας σύνδεση.
MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.
ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.
ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.
Το μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε ντέρμπυ για την ανάδειξη του νικητή των εκλογών, δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακή. Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 
Ποια κόμματα συμμετέχουν 
Η επιλογή σε αυτές τις εκλογές είναι ανάμεσα στα παρακάτω 19 κόμματα και συνδυασμούς κομμάτων:
ΣΥΡΙΖΑ
ΝΔ
Χρυσή Αυγή
Το Ποτάμι
ΚΚΕ
Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ)
Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΟΚΔΕ (δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο στο νομό Ζακύνθου)
ΟΑΚΚΕ
Κοινωνία
ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (μόνο στις εκλογικές περιφέρειες Α΄ και Β΄ Αθηνών, Νοµού Αττικής, Α΄ και Β΄ Πειραιώς)
ΕΠΑΜ
Λαϊκή Ενότητα
δημιουργία, ξανά! Θάνος Τζήμερος (δεν κατεβαίνει στο νομό Αχαΐας)
Ένωση Κεντρώων
ΚΚΕ (μ-λ)- Μ-Λ ΚΚΕ
Δημοκρατικοί, κοινωνία αξιών, Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (δεν κατεβαίνουν σε 16 εκλογικές περιφέρειες)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΕΕΚ & ανένταχτους/ες αγωνιστές/στριες της αριστερά (δεν κατεβαίνει στο νομό Πιερίας)
Πατριωτική Ένωση – Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛΛΑΣ» (συμμετέχουν στις εκλογικές περιφέρειες Α΄ και Β΄ Αθηνών, Ν. Αττικής, Α΄ και Β΄ Πειραιώς, Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, και σε άλλους 20 νομούς)

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε