Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές – Που Ψηφιζω και Exit Polls 2015: Όσα πρέπει να ξέρεις

Εκλογές – Που Ψηφιζω και Exit Polls 2015: Όσα πρέπει να ξέρεις

Που ψηφίζω στις Εκλογές 2015: «Φωτιά» έχει πάρει το hastag #ekloges2015_round2 καθώς μετά από εφτά μήνες η χώρα οδηγείται πάλι σε εθνικές βουλευτικές εκλογές την Κυριακή (20/09). Μάθε εδώ που ψηφίζεις για τις εκλογές 2015, χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή του ΥΠΕΣ.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ” στις Εκλογές 2015. «Μάθε πού ψηφίζεις» στις εκλογές 2015, με ένα κλικ μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών.
Σε λειτουργία και ήδη ενημερωμένη για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, είναι η εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ «Μάθε που ψηφίζεις». Στην ειδική εφαρμογή εισάγεις τα στοιχεία σου, δηλαδή όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα μητέρας και χρονολογία γέννησης. Αμέσως η εφαρμογή σου εμφανίζει σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα θα ψηφίσεις την 20η Σεπτεμβρίου 2015.
Επίσης, τέθηκε σε λειτουργία, από το υπουργείο Εσωτερικών, υπηρεσία ενημέρωσης των εκλογέων που θέλουν να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα και σχολικό συγκρότημα όπου ψηφίζουν, την προσεχή Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500 τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

– Σάββατο από τις 09:00 έως τις 21:00.

– Κυριακή από τις 07:00 έως τις 19:00.

Δώστε τα στοιχεία σας, σύμφωνα με τις οδηγίες στην παρακάτω φόρμα, και βρείτε πού ψηφίζετε:

 


Τα κανάλια θα καλύψουν όλη τη μέρα τις εξελίξεις πριν το κλείσιμο της κάλπης, ενώ αμέσως μετά, στις 19.00 θα μεταδώσουν και τα πρώτα στοιχεία των Exit polls 2015 για τις Εκλογές 2015. Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00 ακριβώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll από την ΕΡΤ. Αμέσως μετά, θα μεταδοθούν και οι πρώτες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία σε απευθείας σύνδεση.

Το MEGA στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων. Ο ΑΝΤ1 στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών. Ο ALPHA στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll. Το STAR με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Το μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε ντέρμπυ για την ανάδειξη του νικητή των εκλογών, δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακή. Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ EXIT POLLS ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ  
Το υπουργείο Εσωτερικών θα μεταδώσει σε αυτή την ιστοσελίδα τα  αποτελέσματα εκλογών 2015 

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε