Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Δυναμική η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι

Εκλογές 2019 – Δυναμική η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ανοιχτή στήριξη σε Γιώργο Πατούλη και Κώστα Μπακογιάννη.
“Δε γίνεται οι φοιτητές να βρίσκουν βαποράκια, τραμπούκους και μπαχαλάκηδες στα Πανεπιστήμια” είπε ο αρχηγός της ΝΔ.
Μαζί του στέλνουν μήνυμα ενότητας Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Γιατί επελέγη το Περιστέρι και ποια παρεξήγηση θέλουν στη ΝΔ να λυθεί.
Δείτε σε βίντεο την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με το βαρύ πυροβολικό του κόμματος κάνει την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Περιστέρι ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η αποψινή του συγκέντρωση θα είναι μήνυμα συσπείρωσης και τελικής επίθεσης για τη μάχη της Κυριακής όπως λένε στη ΝΔ.

“Εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι, εδώ ωρίμασα πολιτικά, στη Β΄ Αθηνών πριν από 15 χρόνια με μπροστάρη τον Κ. Καραμανλή” είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στο Περιστέρι. Ανέφερε πως έφερε ως αρχηγός τα γραφεία του κόμματος στο “ποτάμι”.

Σε αυτή τη περιοχή τόνισε, που είναι χωνευτήρι του έθνους, αγωνίζομαι να εκπροσωπήσω και να δώσω λύσεις, είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες και να γίνουμε μπροστάρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής».

«Σε αυτές τις εκλογές δεν μπορεί να πάει καμία ψήφος χαμένη. Ή με το ΣΥΡΙΖΑ του χθες ή με τη ΝΔ του αύριο, ή με την αλήθεια ή με το ψέμα. Θα είμαι εδώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εθνικές εκλογές στη Δυτική Αθήνα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές καθώς στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα απαντήσουν στο φόβο, στην ανασφάλεια , στη συμφωνία των Πρεσπών.

«Σε 4 μέρες θα τελειώσει η χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε και τόνισε πως με την ψήφο τους οι πολίτες ψηφίζουν αξιοπρέπεια, αλήθεια, αλλαγή , ελπίδα, και πάμε την Ελλάδα μπροστά».

“Too little, too late” το σχόλιο για Τσίπρα!

“Οι Έλληνες θέλουν ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι “εδωσε πολύ λίγα , πολύ αργά” μιλώντας για τις παροχές. “Η ψήφος των υπερήφανων συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα” είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Μητσοτάκης τόνισε πως η ΝΔ είναι υπέρ της κοινωνικής πολιτικής, είπε ότι στοχεύει στην ανάπτυξη και νέες δουλειές.Αυτοί που είναι άριστοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο πρότυπο σχολείο στο Περιστέρι, είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσένων επιστημών.”Θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς φόβο, να μη ζουν οι καταστηματάρχες με το φόβο ότι θα τους σπάσουν πάλι τις βιτρίνες. Δεν μπορεί οι φοιτητές να έρχονται αντιμέτωπποι με βαποράκια και μπαχαλάκηδες, τόνισε και επανέλαβε ότι θα καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο.”Δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται, όλοι πληγωθήκαμε με τις κόκκινες μπογιές στη Βουλή. Δεν μπορέι να ασχολείται όλη η κυβέρνηση με το πως θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας , ένας τρομοκράτης που δεν έχει μετανιώσει”.

“Στείλτε το λογαριασμό στο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 26ης Μαΐου” είπε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στη 13η σύνταξη. Σημείωσε πως πρόκειται για επιδόματα και οι συνταξιούχοι όταν πήγαν στα ΑΤΜ το κατάλαβαν ότι πρόκειται για ψέματα. Επανέφερε τις προτάσεις του για κατάργηση της μείωσης, του αφορολόγητου.

Η ΝΔ είναι ενωμένη και ανανεωμένη είπε ο Κ. Μητσοτάκης. Η ΝΔ, όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης απευθύνεται σε όλους και ενώνει όλους τους Έλληνες. Υπογράμμισε ότι αγκαλιάζει ακόμη και όσους δεν την ψηφίζουν. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σημείωσε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων “δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη δημοκρατία και τον αυταρχισμό”.

Ζήτησε καθαρή νίκη στις ευρωεκλογές και είπε κλείνοντας πως το Περιστέρι έδειξε το δρόμο.

Δείτε την ομιλία που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παρά το γεγονός ότι το κλειστό γυμναστήριο φέρει το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, πρωταγωνιστές της βραδιάς για τη Νέα Δημοκρατία, εκτός από τον κ. Μητσοτάκη, ήταν οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς που βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο.

Μάλιστα, προσερχόμενος ο Κώστας Καραμανλής έκανε και μια δήλωση στους δημοσιογράφους, στέλνοντας μήνυμα νίκης της ΝΔ για τις επερχόμενες εκλογές.

Θέλοντας να στείλουν μήνυμα ενότητας και νίκης στην κάλπη της Κυριακής, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί αναμένεται να παρέμβουν με σύντομες δηλώσεις τους υπέρ της παράταξης και της στήριξής τους προς τον κ. Μητσοτάκη.

Στο Περιστέρι βρίσκεται από νωρίς πολύς κόσμος και στελέχη της “γαλάζιας” παράταξης.

   

Η συγκέντρωση στο Περιστέρι έχει ως στόχο να λύσει και την… παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον ψυκτικό από την εν λόγω περιοχή, σύμφωνα με τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη για τον κόσμο της εργασίας. Η Δυτική Αθήνα, ούτως ή άλλως, είναι μια περιφέρεια στην οποία η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη βαρύτητα λόγω της κοινωνικής της σύνθεσης, με τον πρόεδρο της ΝΔ να έχει προ πολλού δηλώσει ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις