Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη: Πανηγυρικές εικόνες με πλήθος κόσμου, αγκαλιές και selfies!

Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη: Πανηγυρικές εικόνες με πλήθος κόσμου, αγκαλιές και selfies!
Intime news

Αποθεωτική υποδοχή γνώρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη, τελευταίο σταθμό της προεκλογικής του εκστρατείας.
Στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας εκτυλίχθηκαν εικόνες – προάγγελος νίκης της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής (7.7.2019).
Οι Θεσσαλονικείς αγκάλιασαν και φωτογραφήθηκαν με τον Κ. Μητσοτάκη.
Ανάμεσα στον κόσμο και η κόρη του Δάφνη, με την κάμερα του κινητού της να παίρνει.. “φωτιά!
Δείτε εικόνες και βίντεο.

Σε μεγάλη αυθόρμητη συγκέντρωση εξελίχθηκε τελικά η επίσκεψη που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της προεκλογικής του εκστρατείας. Πάνω από 1.000 άτομα κατέκλυσαν την Τσιμισκή, φωνάζοντας το σύνθημα “Να ’τος, να ’τος ο Πρωθυπουργός!”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε μέσα στο πλήθος κόσμου που είχε κατακλύσει την Πλατεία Αριστοτέλους από νωρίς για να τον υποδεχθεί και πήγε στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες ο κ. Μητσοτάκης είπε:

Θέλουμε ισχυρή εντολή για καθαρή τετραετία, ώστε να μπορέσουμε να τα αλλάξουμε όλα. Είπε ότι είναι συγκινητικό γι΄αυτόν να ολοκληρώνει την προεκλογική εκστρατεία στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη και εξήγησε ότι έκανε αυτή την επιλογή διότι και στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου έκανε την τελευταία προεκλογική ομιλία στην πόλη και οι Θεσσαλονικείς αποδείχθηκαν “γουρλήδες”.

Κάλεσε τους πολίτες να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές, λέγοντας πως την Κυριακή (7.7.2019) το πρωί οι κάλπες θα είναι άδειες και το βράδυ πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια γαλάζια ψηφοδέλτια.

Επισήμανε την ανάγκη μέχρι την τελευταία στιγμή να μην υπάρξει χαλάρωση, εφησυχασμός και σημείωσε: “Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος, δεν υπάρχει άλλοθι, δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν υπάρχει παραλία”.

Ειδικά για τη νεολαία είπε πως αν θέλει να πάει παραλία, να ψηφίσει πρώτα και μετά για μπάνιο και αν στην παραλία βρει ανθρώπους που δεν έχουν ψηφίσει να τους φέρει κι αυτούς στις κάλπες.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, συνομίλησε με τον κόσμο που τον αγκάλιαζε και έβγαλε μαζί του φωτογραφίες.

Παρόν ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ανάμεσα στον κόσμο και η κόρη του Δάφνη Μητσοτάκη, η οποία απαθανάτιζε τον πατέρα της με την κάμερα του κινητού της.

Μητσοτάκης: Έρχεται η μεγάλη νίκη

“Σε λίγες ώρες από τώρα θα ανοίξουν οι κάλπες και το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα έχουμε πετύχει μια μεγάλη νίκη”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης από την πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης και συνέχισε:

“Θα είναι η νίκη της ΝΔ, θα είναι η νίκη της Ελλάδας, η νίκη όλων των Ελλήνων, να αφήσουμε πίσω τη φτώχεια, τη μιζέρια και τον διχασμό και να ξημερώσει, επιτέλους, ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας.

Ένα αύριο με αισιοδοξία, ένα αύριο με χαμόγελο, ένα αύριο με αυτοπεποίθηση. Αυτή την αυτοπεποίθηση που βλέπω στα μάτια σας. Είναι πολύ συγκινητικό για μένα, όταν ξεκινήσαμε μαζί αυτή τη διαδρομή τον Ιανουάριο του 2016, λίγοι περίμεναν ότι θα φτάναμε εδώ πέρα που είμαστε.

Σας έδωσα μια δέσμευση ότι θα ξανακάνω τη ΝΔ μεγάλη παράταξη και την τήρησα στο ακέραιο. Και θα ολοκληρώσουμε την αποστολή μας σε δύο μέρες από τώρα”.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει και με το μυαλό και με την καρδιά και θα κλείσει ο κύκλος της ανέχειας, του διχασμού, της παρακμής.

“Θέλουμε μια αυτοδύναμη Ελλάδα για να φέρουμε την ανάπτυξη και την εφημερία, τα καθαρά πανεπιστήμια που θα τα καθαρίσουμε από τους μπαχαλάκηδες”.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια αναφερόμενος στη φορολογία τόνισε: “Λιγότεροι φόροι και περισσότερες δουλειές μαζί με τον Περιφερειάρχη και τους δημάρχους θα κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Αυτό που της αξίζει”.

Για τη Νέα Δημοκρατία είπε πως “από την ίδρυσή της από τον Μακεδόνα Κωνσταντίνο Καραμανλή ήταν αυτή που οδήγησε τον τόπο με ασφάλεια σε σίγουρα μονοπάτια”, σημειώνοντας πως το ίδιο θα κάνει και τώρα.

Στο τέλος είπε ότι θα κρατήσει την εικόνα από τη ζωγραφιά που του χάρισε ένα κοριτσάκι και γράφει: “Ψηφίζουμε Ν.Δ εμπιστευόμαστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα μετά την ομιλία στο περίπτερο της ΝΔ στην Τσιμισκή, κάθισαν για γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί ο κ. Μητσοτάκης – πριν μπει στο κατάστημα – βγήκε φωτογραφίες με πολίτες.

Θυμίζουμε, ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (5.7.2019) ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έπειτα από την συζήτηση που είχε με τον νέο δήμαρχο της συμπρωτεύουσας τόνισε, μεταξύ άλλων, πως θα είναι αρωγός για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης, στην προσπάθεια που γίνεται για να ολοκληρωθούν σημαντικά έργα, όπως η ανάπτυξη του λιμανιού, το μετρό και η σύνδεσή του με το αεροδρόμιο, η ανάπλαση της ΔΕΘ, αλλά και τα νέα γήπεδα των ομάδων της πόλης.

Σύμβολο τα Γιαννιτσά

Νωρίτερα την Παρασκευή (5.7.2019) ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά, που όπως υπενθύμισε στους συγκεντρωμένους πολίτες ήταν η πόλη από την οποία ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον Μάρτιο του 1989.

“Το έφερε έτσι η ιστορία, 30 χρόνια μετά, εγώ να ολοκληρώνω τη δική μου προεκλογική περίοδο στα Γιαννιτσά” ανέφερε, τέλος, ο Πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε “αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω αυτήν την αναφορά, καθώς και εγώ ολοκληρώνω την δική μου διαδρομή και αναλογίζομαι το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί προσωπικά την επόμενη ημέρα”.

Φωτογραφίες: thesstoday.gr

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις