Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Θ. Κατσανέβας στο newsit.gr: «Ουδέποτε είπα ότι θα είμαι υποψήφιος στο κόμμα Βελόπουλου»

Θ. Κατσανέβας στο newsit.gr: «Ουδέποτε είπα ότι θα είμαι υποψήφιος στο κόμμα Βελόπουλου»

Την δική του απάντηση στα όσα είπε το πρωί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, δίνει ο Θεόδωρος Κατσανέβας μιλώντας στο newsit.gr.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, τον οποίο πληροφορίες ήθελαν να είναι υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στις εκλογές, με μια λιτή δήλωσή του ξεκαθαρίζει: «Ουδέποτε δήλωσα προσωπικά ότι θα είμαι υποψήφιος με την Ελληνική Λύση. Και φυσικά δεν επιθυμώ να είμαι. Παραμένω ενεργός στην προάσπιση των θέσεων μου για απαλλαγή της χώρας από την γερμανική ευρωφυλακή και αποτροπή της ισλαμοποίησης της».

Το πρωί, ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 εμφανίστηκε δυσαρεστημένος απ’ όσα ακούγονται περί παραιτήσεων από το κόμμα του και έθεσε εκτός και όσους ανακοινώνουν πριν από τον ίδιο ότι θα είναι υποψήφιοι. Ένας απ’ αυτούς, είπε ο Θόδωρος Κατσανέβας που δεν θα είναι υποψήφιος, ενώ παραδέχτηκε ότι συζήτησε με τον Φαήλο Κρανιδιώτη αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία για να συνεργαστούν εκλογικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θεόδωρος Κατσανέβας βρισκόταν μέχρι σήμερα στα σημαντικότερα όργανα της «Ελληνικής Λύσης» όπως είναι το πολιτικό συμβούλιο αλλά και η οικονομική επιτροπή του κόμματος, επίσης μετείχε και σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την οικονομία. (Μακροοικονομία, Αναπτυξιακή, Νομισματική και Φορολογική πολιτική – Χρηματοπιστωτικό σύστημα, – Ναυτιλία, Πολιτισμός, Τέχνες, Αθλητισμός). Ο ίδιος δεν είχε ποτέ δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις