Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στις ερχόμενες εθνικές εκλογές η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη ανακοίνωσε η ίδια την υποψηφιότητά της μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, λέγοντας μάλιστα πως είναι διατεθειμένη να τρέξει σε όλη τη Μαγνησία για να υποστηρίξει το έργο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Είμαι διατεθειμένη να πάω απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλη την Μαγνησία, πρώτα και κύρια για να υποστηρίξω το έργο αυτής της κυβέρνησης, η οποία δικαιούται μια τετραετία ακόμη και στη συνέχεια για το δικό μου σταυρό. Είμαι διατεθειμένη να το κάνω, είμαι σίγουρη ότι όλοι θα το κάνουν και είμαι βέβαιη ότι οι πολίτες θα εκτιμήσουν τα δεδομένα διαφορετικά”.

Το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ και υπουργός της συγκυβέρνησης, τόνισε επίσης πως “το κριτήριο στις εθνικές εκλογές είναι διαφορετικό από τις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικηκιτικές εκλογές. Κι επειδή ακούω από χθες το «βάφτηκε η Ελλάδα μπλε», στην όση εμπειρία διαθέτω, πόσο χρώματα έχει αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας;

Ας τα αφήσουμε αυτά, ας μιλήσουμε με όρους πολιτικούς κι από εδώ και στο εξής ας αντιπαρατεθούμε με βάση τα προγράμματα και μόνο. Ο κ. Μητσοτάκης, έχει προαναγγείλει τι Ελλάδα οραματίζεται. Έχει προαναγγείλει την κατάργηση της δημόσιας υγείας, την κατάργηση του δώρου Χριστουγέννων, την περικοπή των συντάξεων, την επταήμερη εργασία, το ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ και επιφυλάσσει και στις γυναίκες την εργασία από το σπίτι, όταν ολόκληρη η Ευρώπη κάνει τεράστιες προσπάθειες για το πώς οι γυναίκες θα έχουν ισότιμη πρόσβαση στην εργασία με τους άντρες».

πηγή: magnesianews.gr

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις