Σάββατο, 1 Ιουν.
24oC Αθήνα

24ωρη απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου

24ωρη απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την επόμενη Τρίτη 16 Ιουλίου, ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή προχωρούν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Εκτός από την κοινή πανελλαδική απεργία με τη ΓΣΕΕ στις 16 Ιουλίου, η Ομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων κήρυξε και παναττική στάση εργασίας για την Πέμπτη, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12:30

Σε ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ, δηλώνει ότι:

Θα κλιμακώνει τον αγώνα όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο για να μην περάσουν οι διαθεσιμότητες και οι απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων.
Θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τον αγώνα για την ακύρωση των καταστροφικών πολιτικών των μνημονίων.
Θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια συντονισμού της κοινής δράσης των εργαζόμενων στο Δημόσιο, των εργαζόμενων στον Ιδιωτικό Τομέα, των απασχολούμενων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, των ανέργων και των συνταξιούχων.
Θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για κοινή δράση με τα Συνδικάτα της Ευρώπης, ιδιαίτερα του Νότου.

«Δίνουμε κοινό αγώνα, με στόχο την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου», καταλήγει.

Σε ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ αναφέρει πως “αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας από κοινού με την ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 16 Ιουλίου και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11:30πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου η ΓΣΕΕ θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΠΟΕΜ μαζί με τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε ΕΑΣ, ΕΑΒ, ΕΛΒΟ και Σκαραμαγκά στις 12.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος και αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάβημα στους συναρμόδιους υπουργούς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατάληψη της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο κτίριο του δήμου Αθηναίων στη Λιοσίων

Όλες οι αλλαγές στη φορολογία: Τι περιμένει μισθωτούς και συνταξιούχους – Θα φορολογείται και το επίδομα ανεργίας – Φόρος πολυτελείας… αναδρομικά!

Ποινές φαρμάκι για γιατρούς, φαρμακοποιούς, φυσικοθεραπευτές! Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο

Νέο μίνι Μνημόνιο με το πολυνομοσχέδιο – Αλλάζουν τα πάντα στο Δημόσιο και τη φορολογία – Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων με μία απλή υπουργική απόφαση

Οι Γερμανοί ζητούν τα “κλειδιά” της χώρας μας για να κάνουν τις απολύσεις στο Δημόσιο!

Πιπιλή για Μπαλασόπουλο: Γιατί δεν απαντά στις καταγγελίες μου; Πρότεινε τον εγκλεισμό μου σε ψυχιατρείο της Γλυφάδας γιατί τα παίρνει από εκεί;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε