Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτός είναι ο “Ινδιάνος” συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου

ΦΩΤΟ από Πρώτο Θέμα
ΦΩΤΟ από Πρώτο Θέμα

Ο κ. Πατραμάνης βρέθηκε ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει στο στόχαστρο της δημοσιότητας καθώς είναι ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου αφού η κόρη του Πωλίνα και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού αρραβωνιάστηκαν.

Μέχρι χθες ο Θανάσης Πατραμάνης ήταν γνωστός μόνο στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου Κρήτης. Εκεί όλοι τον ξέρουν μόνο με το παρατσούκλι του “Ινδιάνος” και δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το γιατί. Η μακριά κόμη και η μποέμ στάση ζωής είναι τα στοιχεία ταυτότητας ενός αντισυμβατικού βιοπαλαιστή.

“Η κόρη μου δεν μασάει”

“Η κόρη μου είναι “Ινδιάνα”, δεν μασάει. Πρόκειται για ένα κορίτσι που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις από τη μέρα που γεννήθηκε. Σπουδές, αθλητισμός, δουλειά, όλα μόνη της τα έχει καταφέρει, αν και η Πωλίνα είχε σωστές βάσεις από τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν. Για έναν τόσο ανεξάρτητο χαρακτήρα, το ότι θα παντρευτεί έναν Παπανδρέου, προς Θεού, δεν είναι θέμα εξασφάλισης. Όποιος τη γνωρίζει καταλαβαίνει αμέσως τι άνθρωπος είναι η κόρη μου”

Μιλώντας το Πρώτο Θέμα της Κυριακής δήλωσε χαρούμενος που παντρεύεται το παιδί του, παραδέχθηκε ωστόσο ότι για τον ίδιο είναι κάτι διαφορετικό το να παντρευτεί η κόρη του τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου.

Φωτό από Πρώτο Θέμα

“Με παραξενεύει … Τι να πω όμως, νιώθω αρκετά έξω από τα νερά μου διότι δεν ξέρω πως πρέπει να διαχειριστώ τέτοια ζητήματα. Εγώ βλέπεις είμαι ένας απλός άνθρωπος του μεροκάματου, δεν ξέρω από αυτά. Όπως και να έχει, πάντως πρόσθεσε, ο αρραβώνας είναι υπόθεση των παιδιών και ούτε ο Παπανδρέου νομίζω έχει λόγο σ’ αυτό. Μάλιστα φοβάμαι πολύ μήπως μας παρατήσουν όλους και παντρευτούν κάπου κρυφά, καθώς δεν ήταν στις επιθυμίες τους να διαρρεύσει η είδηση για τα αρραβωνιάσματα. Δεν ήθελαν ούτε ραδιόφωνα, ούτε τηλεοράσεις αυτές τις στιγμές. Ήθελαν να κάνουν κάτι πιο ήσυχο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Περήφανος μεροκαματιάρης

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του διαμένει στο υπόγειο διαμέρισμα μια διώροφης ημιτελούς οικοδομής στην περιοχή Πατέλες του Ηρακλείου. οι συνθήκες διαβίωσης παραπέμπουν σε Γολγοθά και είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο κτίσμα δεν υπάρχει καν σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης. Οι ανάγκες καλύπτονται από μια δεξαμενή νερού που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο της κατοικίας τους. Παρόλα αυτά η περιώνυμη κρητική υπερηφάνεια δεν αφήνει περιθώρια για μεμψιμοιρίες.

Φωτό από Πρώτο Θέμα

Ξυπνά από τα χαράματα, βάζει μπροστά το λευκό φορτηγάκι του και όργώνει τις λαϊκές αγορές για το μεροκάματο: “Σήμερα ο κόσμος δεν έχει λεφτά, οπότε το ψωμί βγαίνει δύσκολα. Έχουμε πτώση στον τζίρο, σε σχέση όμως με άλλες περιοχές της Ελλάδας, εδώ στην Κρήτη είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Έχουμε τα δικά μας προϊόντα που στηρίζουν την αγορά”

“Θεωρώ ότι ο συμπέθερός μου είναι ένας γλυκός άνθρωπος”

Μιλώντας για το μέλλοντα συμπέθερο του, Γιώργο Παπανδρέου και απαντώντας στο τί θα ήθελε να του πει, λεει: “Δεν έχουμε και πολλά πράγματα να συζητήσουμε, τι να του πώ; Να μας ζήσουν τα παιδιά! Την κορούλα μου παίρνουν, τι άλλο να έλεγα στον άνθρωπο; Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος που παντρεύω το παιδί μου με το γιο του Γιώργου Παπανδρέου. Θεωρώ ότι ο συμπέθερός μου είναι ένας γλυκός άνθρωπος. Δεν φταίει αυτός για όσα συμβαίνουν, ούτε οι άλλοι πολιτικοί. Δεν νομίζω ότι κάνουν με τη θέληση τους πράγματα σε βάρος του λαού. Νομίζω ότι δεν μπορούν να παρέμβουν σε ό,τι μας συμβαίνει”

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Παπανδρέου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον αρραβώνα του με την όμορφη Πωλίνα! Βίντεο

Κρήτη: Αυτή είναι η γλυκιά κοπέλα που έκλεψε την καρδιά του υιού Παπανδρέου!

Κρήτη: Ο Γ.Παπανδρέου αρραβωνιάζει τον γιο του με κομμώτρια στην Χερσόνησο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε