Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

“Δεν θα συγχωρήσουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Αλεξία Εβερτ μιλάει για τον σύζυγό της, την ζωή τους και τους γιατρούς που τον χειρούργησαν.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα , η Αλεξία Εβερτ  εκφράζει το συλληπητήριά της στην οικογένεια του γιατρού Δημήτρη Αγγελιδάκη  και δηλώνει  οτι θα συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Η Αλεξία Εβερτ περιγράφει τη ζωή της οικογένειά της μετά το χειρουγείο του συζύγου της. Οι μετεγχειρητικές επιπλοκές που προκλήθηκαν λόγω πλημμελούς παρακολούθησης ήταν τεράστιες. Προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα όρασης, κίνησης, αντίληψης, αίσθησης και προσανατολισμού. Το σπίτι τους έχει μετατραπεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Οπως αναφέρει η κα Εβερτ όλα έδειχναν πως η κύστη που βρέθηκε στο κεφάλι του συζύγου της μπορούσε να αντιμετωπιστεί με μία επέμβαση ρουτίνας.”Ουδείς μας είχε προειδοποιήσει για ενδεχόμενη επιπλοκή, ούτε για βαρύ χειρουργείο. Ολα είχαν πάει καλά, μας διαβεβαίωναν. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται οτι στην πορεία δεν πρόλαβαν κάποιες εξελίξεις. Είτε γιατί δεν ήταν εκεί, είτε γιατί δεν γνώριζαν. Πέρασαν μήνες για να καταλάβουμε τί είχε συμβεί”.

“Ο άνδρας μου δεν ένιωθε ενοχές”

Μιλώντας στην εφημερίδα “Real News” η σύζυγος του γιατρού Δημήτρη Αγγελιδάκη, η οποία πρίν απο δύο ημέρες μίλησε και στο NewsIT, δηλώνει πως η αυτοκτονία του συζύγου της “δεν έχει να κάνει με ψήγμα ενοχής” και αφήνει υπονοούμενα για πιέσεις που δέχθηκε. Η ίδια δηλώνει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κινηθεί δικαστικά εναντίον κάποιου. “Θα κάνω τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια αλλα ακόμα δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ το παραμικρό”. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε