Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Δύσκολο ΣΚ για οδηγούς και επιβάτες! – Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό

Δύσκολο ΣΚ για οδηγούς και επιβάτες! – Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Σάββατο, από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι μετά και την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο 15χρονος Αλέξης.

Έχει ανακοινωθεί πως θα γίνει συγκέντρωση στις 12.00 το μεσημέρι στα Προπύλαια, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά λόγω της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων που έχει αποφασίσει η αστυνομία. Συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί και για τις 6.00 το απόγευμα, πάλι στα Προπύλαια.

Τουλάχιστον τρεις σταθμοί του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί από το πρωί, λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Από τις 11:00 και μέχρι νεωτέρας, κλείνουν, με εντολή της Αστυνομίας, οι σταθμοί Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής και Κατεχάκη.

Επίσης, δεν αποκλείεται να κλείσουν και οι σταθμοί σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, λόγω των συγκεντρώσεων στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό την Κυριακή

Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση στις 5.00 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Oπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα συνδικάτα “τα κύρια χαρακτηριστικά του προϋπολογισμού του 2015 είναι οι νέες περικοπές σε βασικές κοινωνικές δαπάνες της Υγείας, της Παιδείας, της Πρόνοιας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Αυτοδιοίκησης και η ενίσχυση της φοροεπιδρομής σε βάρος του κόσμου της εργασίας.

Η Κυβέρνηση, μέσα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, δρομολογεί νέα μέτρα, παραδίδοντας στα νύχια των αγορών το ασφαλιστικό, βάζοντας οριστική ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση και στις συντάξεις”.

Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 5.30 το απόγευμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε