Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οδηγός και ελεγκτής του τρόλεϊ για το θάνατο του 19χρονου – Τι λένε οι Οδικές Συγκοινωνίες για το συμβάν

Ελεύθεροι αφέθηκαν οδηγός και ελεγκτής του τρόλεϊ για το θάνατο του 19χρονου – Τι λένε οι Οδικές Συγκοινωνίες για το συμβάν

– Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα
– Βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τους επιβάτες του μοιραίου τρόλει στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος να επιτίθενται στους ελεγκτές
– Ο νεαρός έχει ήδη πηδηξει από το τρόλεϊ ενω αυτό ήταν εν κινήσει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο
– Λίγες ώρες αργότερα αφήνει την τελευταία του πνοή
– Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα social media

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 19χρονου, που πήδηξε από τρόλει γιατί βρέθηκε να μην έχει εισιτήριο σε έλεγχο που του έγινε.

Ολα έγιναν το βράδυ της Τρίτης. Ο  νεαρός είχε μπει στην στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση, στην Παναγή Τσαλδάρη, μπήκαν στο τρόλεϊ ελεγκτές και του ζήτησαν εισιτήριο. Ο 19χρονος όμως δεν είχε και έτσι ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.

Σύμφωνα με τους επιβάτες, ακολούθησε τσακωμός μεταξύ του νεαρού και των ελεγκτών αλλά και του οδηγού του τρόλεϊ. Κάποιοι από τους επιβάτες μάλιστα πήραν το μέρος του νεαρού ζητώντας από τους ελεγκτές να μην το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα για ένα ευρώ!

Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός.

Όλα αυτά, διαδραματίζονταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Την ώρα της αναταραχής και πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός ξαφνικά, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα ενω το τρόλει ήταν εν κινήσει και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος πρώτα στο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς όπου όμως στις 5 τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.
Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός. Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό με βάση και τις καταθέσεις των επιβατών.

Λίγα λεπτά μετά το τραγικό περιστατικό κάποιοι επιβάτες αναστατωμένοι τα βάζουν με τους ελεγκτές. Τους ζητούν τον λόγο γιατί ήταν τόσο πιεστικοί με το νεαρό.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Ο ελεγκτής κι ο οδηγός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους και χωρίς εγγύηση.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από το τμήμα Τροχαίας Περιστερίου να διερευνήσει τα αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας

Ο εισαγγελέας, επίσης, ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο ώστε να εξακριβωθεί εάν το θύμα «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο, και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του», να ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς του 19χρονου, αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και να κληθούν άμεσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.

Αρμόδια πηγή ανέφερε πως από δυο καταθέσεις μαρτύρων δεν φαίνεται να σπρώχθηκε ο νεαρός από τον ελεγκτή ή τον οδηγό: «Υπήρξε μόνο διαπληκτισμός», «δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπήρξε πρόθεση», ανέφερε η πηγή, εκτιμώντας πως «περισσότερο κοινωνική διάσταση έχει το θέμα και λιγότερο νομική».

Το θέμα ειδικά από σήμερα το πρωί έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα social media. Μάλιστα ένα σχόλιο της συγγραφέως Λένας Διβάνη, προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών στο twitter.

Μιλώντας στο newsit, κάτοικος της περιοχής είπε ότι ο νεαρός ήταν μέσα στα αίματα και αφού το ασθενοφόρο παρέλαβε τον 19χρονο, έγιναν επεισόδια μεταξύ των επιβατών και των ελεγκτών.

Τι λέει η ΟΣΥ για το συμβάν

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της “Οδικές Συγκοινωνίες”, Γιάννης Οικονόμου. «Υπάρχουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίες αποτυπώνουν τα πραγματικά γεγονότα», προσέθεσε ο κ. Οικονόμου, συμπληρώνοντας πως δεν επιθυμεί να προκαταβάλει την έρευνα.

«Έχουμε σχηματίσει εικόνα για το θλιβερό συμβάν, αλλά σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και την οικογένεια του νεκρού, στην οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», κατέληξε ο επικεφαλής της ΟΣΥ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τραγικές στιγμές λίγο μετά την βουτιά – θανάτου του 19χρονου από το τρόλεϊ στο Περιστέρι – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία! 19χρονος έχασε την ζωή του προσπαθώντας να αποφύγει τους ελεγκτές σε τρόλει!

Λένα Διβάνη: Θύελλα αντιδράσεων από το tweet της για το 19χρονο νεκρό

Απίστευτη πρόκληση! Αποφυλακίζονται αυτοί που κατέκλεψαν το ΙΚΑ λόγω παρέλευσης του 18μήνου

Πουλήθηκε το πρώτο ακίνητο σε ξένο με χορήγηση άδειας παραμονής

2260 συνταξιούχοι έπαιρναν σύνταξη από τον τάφο – Άλλοι 2.000 ήταν πλάσματα της φαντασίας!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε