Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

«Έσπασαν» την απεργία της ΕΣΗΕΑ! Κανονικά δελτία από Mega, Ant1 και ΣΚΑΙ

«Έσπασαν» την απεργία της ΕΣΗΕΑ! Κανονικά δελτία από Mega, Ant1 και ΣΚΑΙ

Λίγη ώρα αφού η ΕΣΗΕΑ εν μέσω έντασης αποφάσισε να παρατείνει το… σιωπητήριο στα ΜΜΕ για το κλείσιμο στην ΕΡΤ, Mega, Ant1 και ΣΚΑΙ «έσπασαν» την απεργία και μετέδωσαν κανονικά δελτία.

Η απόφαση της ΕΣΗΕΑ για νέο black out στα ΜΜΕ με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ ήρθε με οριακή πλειοψηφία και ενώ οι φωνές που ήθελαν την απεργία να λήγει, όλο και πλήθαιναν. Ήδη άλλωστε η απεργία είχε δεχτεί ισχυρό πλήγμα όταν κυκλοφόρησαν οι κυριακάτικες εφημερίδες.

Η Ένωση Συντακτών έκλεισε ξανά τ’ αυτιά της και αποφάσισε να συνεχίσει την απεργία και να επιβάλει σιωπητήριο στα ΜΜΕ, την ώρα που η απόφαση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ επιτάσσει στον δημοσιογραφικό κόσμο να έχει φωνή!

Η απόφαση της ΕΣΗΕΑ επέτρεψε σε όποιο μέσο ήθελε να βγάλει δελτίο αλλά με αποκλειστικό θέμα την απεργία και τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.

Ο Alpha έκανε ακριβώς αυτό. Αντίθετα, Mega, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ έπαιξαν στα δελτία τους τις εξελίξεις στην Τουρκία ή τα αποτελέσματα των εκλογών στο Ιράν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρό πόκερ για την ΕΡΤ! Μήνυμα Σαμαρά στους κυβερνητικούς εταίρους: Βρείτε μου τους 2.000 που θα φύγουν από το Δημόσιο και κάνω πίσω

Η Μέρκελ αποθέωσε Σαμαρά για το… κλείσιμο της ΕΡΤ!

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωθυπουργός της εκτροπής ο Σαμαράς

ΔΗΜΑΡ: Ας αντιληφθεί ο κ. Σαμαράς, η κυβέρνηση είναι τρικομματική

Επιμένει στο black out στην ενημέρωση η ΕΣΗΕΑ

Σαμαράς για ΕΡΤ: Θα το μετανιώσουν όσοι την υπερασπίστηκαν!

Ρεπούση: Το μπαλάκι των εκλογών, θα το πιάσει η Χρυσή Αυγή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε