Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Γλιτώσαμε στο παρά πέντε” – Ο Ν. Πολλιάς μιλάει στο Newsit για τις εκρήξεις στη Βοστόνη

“Γλιτώσαμε στο παρά πέντε” – Ο Ν. Πολλιάς μιλάει στο Newsit για τις εκρήξεις στη Βοστόνη

Ο Νίκος Πολλιάς, ο οποίος μετέχει με την ελληνική αποστολή στο μαραθώνιο της Βοστόνης, μίλησε στο Newsit για τις εκρήξεις και πώς ο ίδιος έζησε αυτή την εφιαλτική μέρα.

Δυο Έλληνες αθλητές βρίσκονταν στο 35ο χλμ. της διαδρομής, την ώρα που έγιναν οι εκρήξεις, ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα, ο Νίκος Πολλιάς πέρασε τη γραμμή του τερματισμού. Οι υπόλοιποι αθλητές μας, που είχαν τερματίσει νωρίτερα, ήταν κοντά στο σημείο, όπου έγιναν οι εκρήξεις και αναχώρησαν από εκεί για το ξενοδοχείο στο… παρά πέντε.

“Δεν μπορούμε να πιστέψουμε, πόσο τυχεροί ήμασταν”, ήταν το πρώτο του σχόλιο, περιγράφοντας το πώς απέφυγαν όλοι τους τον κίνδυνο. “Γλιτώσαμε στο παράπέντε” .

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί, μετά τις εκρήξεις, τόνισε ότι ακόμα κυκλοφορεί κόσμος στους δρόμους, ενώ είναι πολύ έντονη η παρουσία της αστυνομίας. “Τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο φανταζόμαστε, καθώς μαθαίνουμε ότι ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνεχώς. Υπάρχει πολύ μεγάλος αναβρασμός και εμείς έχουμε την εντολή να παραμείνουμε στο ξενοδοχείο μας”, επισήμανε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιματοβαμμένος ο Μαραθώνιος της Βοστόνης – Ξύπνησαν «άγριες» μνήμες στις ΗΠΑ – Συναγερμός παντού, δυο ύποπτοι

Τρομοκράτες ήθελαν να πνίξουν την Βοστόνη στο αίμα! 3 νεκροί εκ των οποίων ένα 8χρονο παιδί και πάνω από 140 τραυματίες! LIVE ΕΙΚΟΝΑ!

Τρόμος και πανικός από τις εκρήξεις στη Βοστώνη (ΦΩΤΟ)

Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος από Βοστόνη: “Γλίτωσα στο τσακ”! Τρεις οι εκρήξεις

Ομπάμα για Βοστόνη: “Θα βρούμε ποιος το έκανε και γιατί”

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε