Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Η τελευταία εικόνα των δυο νεαρών που αγνοούνται στο Μεσολόγγι – Η δραματική έκκληση της μάνας του ενός

Η τελευταία εικόνα των δυο νεαρών που αγνοούνται στο Μεσολόγγι – Η δραματική έκκληση της μάνας του ενός

– Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το αυτοκίνητο των δυο ανδρών στο χωριό τους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς
– Είναι η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν πριν χαθούν τα ίχνη τους
– Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών θα βοηθήσει στο να σηκωθεί και ελικόπτερο για να ερευνήσει την περιοχή
– Συγκλονίζει η μητέρα του Βασίλη Γρατσάνη: Δεν γίνεται να μην είπε κανείς τίποτα – Τους θερμοπαρακαλώ να μας δώσουν μια πληροφορία

Κανένα ίχνος του Βασίλη Γρατσάνη και του Ιωάννη Κορδώση, των δυο ανδρών που αγνοούνται στο Μεσολόγγι από τις πρώτες ώρες του 2016, δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής, παρά τις έρευνες από άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες και εθελοντές. Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει τώρα βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ του χωριού τους, η οποία έχει καταγράψει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο άνδρες τα ξημερώματα της πρώτης μέρας του νέου χρόνου.

Το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί λίγο αφού οι δυο άνδρες άφησαν φίλο τους στο χωριό, με τον οποίο είχαν βγει για να διασκεδάσουν. Είναι η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν στο χωριό πριν εξαφανιστούν.

Σπαρακτική ήταν η έκκληση της μητέρας του Βασίλη Γρατσάνη, που ζήτησε απ’ όποιον ξέρει κάτι για τους δυο άνδρες, να βγει και να το πει και δεν θα του ζητηθούν ευθύνες. «Παρακαλώ και θερμοπαρακαλώ, δεν γίνεται κάποιος να μην είδε κάτι. Ας το πει σε εμένα, στα κανάλια, στην αστυνομία. Δεν γίνεται σε μια μικρή ακτίνα, να μην είδε κάποιος κάτι. Ας μας δώσουν μια πληροφορία, ας μας πουν κάτι» είπε η κυρία Αλεξάνδρα Γρατσάνη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην περιοχή, εκτός από το βίντεο όπου έχει καταγραφεί το αυτοκίνητο των δυο ανδρών πριν χαθούν τα ίχνη τους, η αστυνομία ερευνά και το γιατί υπάρχει διαφορά εννέα λεπτών ανάμεσα στη στιγμή που χάθηκε το σήμα του κινητού του ενός από τους αγνοούμενους σε σχέση με τη στιγμή που έγινε το ίδιο με το δεύτερο κινητό.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πρώτο το τροχαίο. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες όπως στο ποτάμι και τους παραποτάμους του, δεν υπάρχει ίχνος από τροχαίο. Σήμερα Δευτέρα (04.01.2016) οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή έχουν βελτιωθεί και αυτό θα επιτρέψει τη συμμετοχή στις έρευνες και ελικοπτέρου με θερμικές κάμερες. Παράλληλα, θα μεγαλώσει και η ακτίνα των ερευνών.

Οι δύο φίλοι που είχαν βγει για διασκέδαση στο Πεντάλοφο τις πρώτες ώρες του 2016, φαίνεται ότι μετά τις 5.00 τα ξημερώματα ήταν στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT.gr, η αστυνομία έχει στα χέρια της το στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα και αυτό, δείχνει ότι από τις 05:05 τα ξημερώματα μέχρι τις 05:15, οι δύο άνδρες ήταν εκεί. Το στίγμα τους έχει καταγραφεί από την κεραία του χωριού.

Κάποιοι μίλησαν ακόμη και για καυγά σε νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζαν, αλλά η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Κάποιοι αναφέρουν πως μπορεί οι δυο άνδρες να βρέθηκαν σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, τονίζοντας πως στην περιοχή πριν μερικές μέρες είχε γίνει και σύλληψη για διακίνηση χασίς. Οι δυο αγνοούμενοι, σημειώνεται, πως δεν είχαν απασχολήσει ποτέ την αστυνομία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε