Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ξέρουν που βρίσκεται ο Βασίλης Ξηρός

Ξέρουν που βρίσκεται ο Βασίλης Ξηρός

Ο βενιαμίν της οικογένειας Ξηρού, ο Βασίλης Ξηρός, ο οποίος είχε το ψευδώνυμο “Παναής” στην 17 Νοεμβρη, δεν είναι εξαφανισμένος, όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 11 Ιουνίου του 2011 όταν και αποφυλακίστηκε, ζει στην Θεσσαλονίκη και κάνει δουλειές του ποδαριού.

Ο Βασίλης Ξηρός γεννήθηκε το 1972 στην Κοζάνη. Προτελευταίος γιος της οικογένειας Ξηρού. Εντάχθηκε στην οργάνωση το 1995 κατά τη διαμονή του στην κατοικία του αδερφού του Σάββα Ξηρού στην Αθήνα. Προσήχθη στις 16/07/2002 από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου μεταφέρθηκε με αεροπλάνο C-130 στη ΓΑΔΑ. Κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, διακεκριμένη οπλοκατοχή και συνέργεια σε συνολικά 28 ενέργειες, ορισμένες εκ των οποίων επισύρουν ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη για απλή συνέργεια σε δολοφονία, συμμετοχή σε ληστείες, έκρηξη και συμμετοχή στην οργάνωση. Αποφυλακίστηκε στις 11 Ιουνίου του 2011.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι κάμερες θα “μιλήσουν” για το αν έκανε ρεβεγιόν με τους Πυρήνες ο Χριστόδουλος Ξηρός – Τρέμουν με Μαζιώτη, Ξηρό και Παλαιοκώστα ελεύθερους!

Έξαλλοι οι Αμερικανοί για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού! – «Μας απογοητεύσατε! Βρείτε τον και στείλτε τον ξανά στη φυλακή!»

Φρ. Ραγκούσης: Με την ενέργεια του ο Ξηρός πιστεύει οτι μπορεί να δημιουργήσει προοπτικές επαναστατικής δράσης

H φυγή του Χριστόδουλου Ξηρού και τα σενάρια για τη “νεοτρομοκρατία” – Φόβοι για σύμπραξη με Παλαιοκώστα και Μαζιώτη

Οι «υποδειγματικοί» κρατούμενοι που πέταξαν από την άδεια…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε