Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Λ. Γαβαλάς στο ΣΚΑΪ: “Η κρίση έφερε τον Ασλάνη σε απόγνωση”

Λ. Γαβαλάς στο ΣΚΑΪ: “Η κρίση έφερε τον Ασλάνη σε απόγνωση”

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς με τον ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, μιλώντας στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τον 65χρονο σχεδιαστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, στο Κολωνάκι, με τα πρώτα στοιχεία να αφήνουν υπόνοιες για αυτοκτονία.

“Τα οικονομικά προβλήματα τον είχαν φέρει σε απόγνωση. Αν και κανονικά θα πρέπει να είματε όλοι στο ίδιο τραπέζι και να συνεργαζόμαστε σε τέτεοιες δύσκολες στιγμές”.

Αναφερόμενος σε κάποια οικονομικά “ανοίγματα” που είχε κάνει ο Μιχάλης Ασλάνης, σχολίασε: “Δεν μπορεί να είναι όλα, όπως ήταν τη δεκαετία του 50′, του 60′, του 70′. Ο κόσμος εξελίσσεται, η τεχνολογία εξελίσσεται και έτσι και εκείνος εξέλιξε τη δουλειά του, όπως όλοι μας. Επικοινωνούσε με το εξωτερικό και ανταγωνιζόταν σχεδιαστές του εξωτερικού”.

Και συνέχισε: “Η υπεραισιοδοξία ενός σχεδιαστή, κάπου… κοιμίζει το μυαλό και το κάνει να απαξιεί να μάθει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας. Ήταν το καλοκάγαθο παιδί της μόδας…”.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το τελευταίο σημείωμα του Μιχάλη Ασλάνη – Το μήνυμα και το ημερολόγιο που αφήνουν υπόνοιες αυτοκτονίας – ΦΩΤΟ μέσα από το σπίτι του

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης! “Πάγωσε” ο κόσμος της μόδας – Τι λένε στο NewsIt δικοί του άνθρωποι – “Πως θα ζήσουμε;” έγραφε σε ημερολόγιο

Βρήκαν νεκρό στο σπίτι του τον Μιχάλη Ασλάνη – Σοκ στoν κόσμο της μόδας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε