Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

“Λιποθύμησα όταν είδα τους δολοφόνους του παιδιού μου” – VIDEO

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSIT
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSIT

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του παιδιού της μέσα στο Εφετείο βρέθηκε η μάνα του Σαχζάτ Λουκμάν, του μετανάστη από το Πακιστάν που δολοφονήθηκε πριν ένα χρόνο στα Πετράλωνα. Αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή οι κατηγορούμενοι.

Ο Χαντίμ Χουσεϊν και η Σούγκραν Μπίμπι, οι χαροκαμένοι γονείς του νεαρού ποδηλάτη Σαζχάτ Λουκμάν  βρέθηκαν και σήμερα στο Εφετείο οπου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του παιδιού τους προκειμένου να καταθέσουν.

Δεν άντεξε η μάνα και λιποθύμησε οταν είδε τους δολοφόνους του παιδιού της

Ομως η μάνα του Σαχζάτ, δεν άντεξε…λύγισε όταν αντίκρυσε τους φονιάδες, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω. Λίγα λεπτά μετά συνήλθε απο τη λιποθυμία αλλά βγήκε από την αίθουσα καθώς η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη.

Οι χαροκαμένοι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν - ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο πατέρας του νεαρού μετανάστη, δήλωσε στο Newsit “σκότωσαν το παιδί μου γιατί ήταν ξένος”.

Το χρονικό της δολοφονίας του εργάτη από το Πακιστάν

Τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαριόυ 2013, όπως κάθε μέρα, ο Σαχζάτ ξεκινούσε με το ποδήλατο του από το Περιστέρι για να πάει στην δουλειά του.

Ο δολοφονημένος Σαχζάτ Λουκμάν - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα Πετράλωνα και συγκεκριμένα στην οδό Τριών Ιεραρχών τον σταμάτησαν δύο άτομα και μετά από καυγά τον μαχαίρωσαν και του αφαίρεσαν τη ζωή καθώς μία απο τις μαχαιριες βρήκε το θύμα στην καρδιά.

Η δολοφονία Λουκμάν συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα Βουρλιώτη, βάση του οποίου η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση

Λίγο αργότερα η αστυνομία συλαμβάνει τους δράστες στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν μαχαίρια πεταλούδα, ρόπαλα, σφαίρες όπως και υλικό της Χρυσής Αυγής.

Οι δύο δράστες προφυλακίστηκαν με κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως χωρίς όμως να συμπεριληφθούν στο κατηγορητήριο τα ρατσιστικά κίνητρα.

Αποκηρύσσουν τη Χρυσή Αυγή οι κατηγορούμενοι
 

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνουνται οτι έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα ο ένας εξ΄αυτών, o πυροσβέστης Χρήστος Στεργιόπουλος σε γραπτή δήλωσή του καταδικάζει την πρακτική του κόμματος και δηλώνει αντίθετος με την ιδεολογία του.

Η πολιτική αγωγή ωστόσο τόνισε ότι το συγκεκριμένο έγκλημα έχει ρατσιστικό κίνητρο. H δίκη θα συνεχιστεί στις 17 Ιανουαρίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονίζουν οι χαροκαμένοι γονείς του μετανάστη που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα

Ξεκίνησε η δίκη των Χρυσαυγιτών που δολοφόνησαν τον Σαχζάτ Λουκμαν στα Πετράλωνα

“Βούλιαξε” το Σύνταγμα απο τους διαδηλωτές της αντιφασιστικής πορείας – Προσευχή στο φέρετρο του 27χρονου Πακιστανού που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα

Αυτός είναι ο 27χρονος Πακιστανός που δολοφόνησαν για μια… προσπέραση

Toν έσφαξαν στη μέση του δρόμου γιατί τους ενοχλούσε το ποδήλατο του
 
Τι ισχυρίζεται ο πυροσβέστης για τη δολοφονία του Πακιστανού στα Πετράλωνα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε