Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

“Live News”: Έχασε τον άντρα της από κορονοϊό – “Σερνόταν αλλά ήταν 56 χρόνων”

“Live News”: Έχασε τον άντρα της από κορονοϊό – “Σερνόταν αλλά ήταν 56 χρόνων”
Φωτογραφία αρχείου

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας που έχασε τον σύζυγο της από κορoνοϊό. Ο γιος της είναι και αυτός άρρωστος.

«O άντρας μου δεν πρόσεχε», είπε χαρακτηριστικά. «Τα συμπτώματα του ιού είχε όλο το πακέτο ο σύζυγος, αυτό που προσπαθώ να θυμηθώ. Ήταν οικτρό γιατί τον αποτελείωσε, δεν συνεργάστηκε βασικά μέσα στο σπίτι να έχει έναν δικό του χώρο. Κυκλοφορούσε σε όλο τον χώρο με αποτέλεσμα εγώ να πρέπει να ψεκάζω και να μην ακουμπώ αλλά είχε δυστυχώς όλα τα συμπτώματα. Είχε διάρροια, είχε στομαχόπονο, έκανε πυρετό μέχρι 38, δεν είχε γεύση καθόλου, και δεν είχε όρεξη να φάει. Με το ζόρι έπινε νερό.

Σερνόταν, σερνόταν κυριολεκτικά λες και ήταν κανένας γέρος αλλά ήταν 56 χρονών. Δηλαδή μέσα σε τρεις μέρες, γιατί δεν συνεργάστηκε μαζί μου να μπει κατευθείαν στο νοσοκομείο, επειδή φοβόταν. Ήταν, όχι ακριβώς τον έλιωσε, τον αποτελείωσε. Ήταν πολύ γρήγορο. Αυτό ήταν το τρομαχτικό για εμένα του ιού».

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα από την διάγνωση μέχρι το τέλος, όπως είπε. «Στην πρώτη καραντίνα δηλαδή που σκέφτομαι ήταν πάρα πολύ έξω, για λόγους που δεν έπρεπε να είναι έξω. Η γνωστή αυτή ακριβώς άρνηση, δεν κρύβω ότι και εγώ, και εγώ δεν πίστευα τόσο. Τώρα όμως στην δεύτερη καραντίνα με αυτά που λίγο έγιναν, που πήγε και ο ίδιος λίγο να το πιστέψει δεν πρόλαβε και ο ίδιος να το διαχειριστεί γιατί ήταν ήδη αργά. Εγώ είμαι αρνητική, ο γιος μου βγήκε θετικός. Τον ακούμπησε όταν έφυγε για το νοσοκομείο, αλλά ο γιος μου δεν πρόσεχε τόσο με τα αντικείμενα που ακουμπούσε ο πατέρας μέσα στο σπίτι».

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία στην εκπομπή “Live News”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις