Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Mad Clip: Νέα στοιχεία για την πραγματική αιτία θανάτου και οι φήμες για έμφραγμα

Mad Clip: Νέα στοιχεία για την πραγματική αιτία θανάτου και οι φήμες για έμφραγμα

Νέες πληροφορίες, που δίνουν άλλη διάσταση για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip έρχοντα ιστο φως της δημοσιότητας.

Δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες για τη μοιραία νύχτα και το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Mad Clip, ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και όσα υποστηρίζουν πραγματογνώμονες για την αιτία θανάτου του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Ο ιατροδικαστής, Π. Αλεξάνδρου, και ο πραγματογνώμονας, Ιωάννης Παλαμίδης, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” για το τροχαίο του γνωστού τράπερ Mad Clip, που οδήγησε στον θάνατό του.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως φαίνεται η ταχύτητα πρόσκρουσης ήταν αρκετά μεγάλη. Συνήθως σε τέτοια περιστατικά οι κακώσεις είναι πολλαπλές.

Από την ιατροδικαστική εμπειρία μου, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχουμε ελάχιστες εξωτερικές κακώσεις και στο εσωτερικό του σώματος να δούμε βαριές κακώσεις που να συμπεριλαμβάνουν πολλά συστήματα, πολλά όργανα.

Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι η ιατροδικαστική επιστήμη βοηθάει με την πραγματογνωμοσύνη να βρεθεί ο τρόπος επέλευσης του θανάτου.

Συνήθως, όταν υπάρχει μια προφανής αιτία θανάτου δε συνηθίζεται η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων παρά μόνο τοξικολογικών. Εδώ σαφώς και δεν είναι απλά τα πράγματα. Εάν με τις τοξικολογικές εξετάσεις έχουμε ανίχνευση αλκόολης, αυτό σαφώς και έχει επηρεάσει την οδηγική συμπεριφορά», ανέφερε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής κ. Αλεξάνδρου.

Ο πραγματογνώμονας κ. Παλαμίδης από τη δική του πλευρά είπε μεταξύ άλλων: «Όταν έχουμε ένα ατύχημα εξετάζουμε τρείς παράγοντες, τον άνθρωπο, το αυτοκίνητο και το δρόμο.

Το αυτοκίνητο γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι είχε πολλή μεγάλη υποδύναμη, ήταν οπισθοκίνητο, είχε πίσω κινητήρα, είχε βγαλμένα τα ηλεκτρονικά συστήματα, είχε ελαστικά που δεν ενδείκνυνται για εκτός πίστας, και πολύ δυνατά φρένα εμπρός. Σε ότι έχει να κάνει με τον δρόμο, υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει νερά στον δρόμο στη 1.15 το βράδυ, το ατύχημα έγινε μια ώρα μετά», κατέληξε ο κ. Παλαμίδης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις