Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Με “πρωτοβουλία” απαντάει η κυβέρνηση στους αποκλεισμούς δρόμων

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες και άλλοι τόσοι τουρίστες ταλαιπωρούνται σε δρόμους, αεροδρόμια και λιμάνια η κυβέρνηση μελετά “πρωτοβουλία”

την οποία όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα πάρει “εντός της ημέρας” για να “προασπίσει το δημόσιο συμφέρον”
Ποια ακριβώς θα είναι η πρωτοβουλία ο κ. Μόσιαλος δεν διευκρίνισε, ωστόσο χαρακτήρισε “ακατανόητες” τις κινητοποιήσεις. Η κυβέρνηση αναμένεται να σκληρύνει τη στάση της με εντολή προς τις εισαγγελίες της χώρας.
“Είναι πρόβλημα για τον τουρισμό όλη αυτή η κατάσταση με τις κινητοποιήσεις των ταξί” τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε “με κάθε ακραία κινητοποίηση, αυτό που καταφέρνουν οι ιδιοκτήτες ταξί είναι να τους γυρνάει την πλάτη η κοινωνία”, τόνισε ο υπουργός.
Την ίδια ώρα όμως η ομοσπονδία των ξενοδόχων ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τους νομικούς της συμβούλους, συντάχθηκε κείμενο μηνυτήριας αναφοράς το οποίο απεστάλη σε όλες τις ενώσεις-μέλη της ανά την Ελλάδα, προκειμένου να κατατίθεται στους κατά τόπους εισαγγελείς, εφόσον διαπιστώνονται έκνομες ενέργειες.
“Ας αναλογιστούμε όλοι έστω και την ύστατη ώρα, ότι “πυροβολώντας τα πόδια μας μπορεί τελικά και να καταφέρουμε να αυτοκτονήσουμε από ακατάσχετη αιμορραγία”, δηλώνουν χαρακτηριστικά οι ξενοδόχοι.

Διαβάστε επίσης:
ΩΡΑ 12.50 ‘Εκλεισαν την Μεσογείων – Επεισόδια στο Ηράκλειο – Κλειστό το αεροδρόμιο Καζαντζάκης – Κλειστή και η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε