Ελλάδα

Μέχρι τις 31/1 η απογραφή των συνταξιούχων της ΔΕΗ, της Εθνικής και της Αγροτικής Τράπεζας

Η καταγραφή των συνταξιούχων της ΔΕΗ, της Αγροτικής και της Εθνικής Τράπεζας, που έχουν ενταχθεί στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του ΙΚΑ, η καταγραφή για τους συνταξιούχους των ταμείων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΣΠ-ΕΤΕ) και της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΣΠ-ΑΤΕ), θα πραγματοποιείται μέσω των Τραπεζών Αγροτική, Πειραιώς και Εθνική και του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ασφαλισμένων των Εντασσομένων ταμείων και κλάδων ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΣΠ-ΕΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ και ΤΑΠΑΕ-ΕΘΝΙΚΗ (Δραγατσανίου 8 – Τ.Κ. 105 59 Αθήνα).
  
 Όσον αφορά τους συνταξιούχους του ΤΑΠ-ΔΕΗ, η καταγραφή θα πραγματοποιείται μέσω του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ του ΤΑΠ-ΔΕΗ (Μυλλέρου 13 – 104 36 Αθήνα) και όχι μέσω Τραπεζών.

Οι συνταξιούχοι της Περιφέρειας μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τμήματα Πληρωμών Συντάξεων) και να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία αναγράφονται κατά περίπτωση στην επιστολή που τους έχει σταλεί μαζί με το μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης μηνών 8ου και 9ου 2012, θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής από την Αστυνομία ή τα ΚΕΠ, όπου αυτό απαιτείται.

Η Διοίκηση του Ιδρύματος τονίζει επίσης ότι μετά την εκπνοή της προθεσμίας δεν θα δοθεί άλλη παράταση και το ΙΚΑ θα προχωρήσει, στην αναστολή καταβολής της σύνταξης των αναπόγραφων συνταξιούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1