Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπάχαλο με τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη

Μπάχαλο με τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη

Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου η πρυτανεία του ΑΠΘ νίπτει τας χείρας της σε περίπτωση επεισοδίων. Τι μεταδίδει η ρεπόρτερ του γραφείου Βορείου Ελλάδος του Newsit, Eλισάβετ Σταυριανίδου.

Εκρηκτικό το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αυριανού εορτασμού της 39ης επετείου του Πολυτεχνείου με φόντο τον σκουπιδοπόλεμο και τις διαφωνίες της πρυτανείας του ΑΠΘ με τους εργολαβικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου οι οποίοι έχουν καταλάβει το ίδρυμα.

Οι φοιτητικές οργανώσεις έχουν ηδη προγραμματίσει εορταστικές εκδηλώσεις στο χώρο του ΑΠΘ και πορειες στο κέντρο της πόλης που θα καταλήξουν στο Αμερικανικο Προξενείο.

Ωστοσο η πρυτανεια του ΑΠΘ μεσω ανακοίνωσης που εξέδωσε νίπτει τας χείρας της και λέει πως εάν γίνουν επεισόδια εντος του πανεπιστημίου η ίδια δε θα φέρει καμία ευθύνη πετώντας το μπαλάκι στους καταληψίες εργολαβικούς υπαλλήλους. (διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Πρυτανείας του ΑΠΘ)

Οι εργολαβικοί υπάλληλοι πάντως σε μια κίνηση καλής θέλησης άρχισαν από χθες να καθαρίζουν τους χώρους γύρω απο το μνημείο που θα γίνει η κατάθεση στεφάνων καθώς και το κτίριο διοίκησης της πρυτανείας το οποίο όπως δήλωσαν στο Newsit θα το περιφρουρούν οι ίδιοι.

Στο μεταξύ η πόλη ετοιμάζεται για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου και η Τροχαία Θεσσαλονίκης έχει κάνει τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βάζοντας κορδέλες στους κεντρικούς δρόμους…

…ενημερώνοντας τους οδηγούς να μη σταθμεούν τα οχήματά τους…

…και έχοντας τους γερανούς της τροχαίας σε ετοιμότητα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: Οι καταληψίες θα έχουν ευθύνη αν γίνουν επεισόδια στις 17 Νοέμβρη

Μίκης: Τώρα είμαστε χειρότερα απ’ ό,τι στη Χούντα!
 

Μπουκάλια και καφέδες στον υφ. Παιδείας στο Πολυτεχνείο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το Πολυτεχνείο, η Χρ.Αυγή και η Ναυμαχία Σαλαμίνας!

Αγριο ξύλο στο Πολυτεχνείο μεταξύ φοιτητών – Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ΠΑΣΠΙΤΕΣ – Ένας τραυματίας – VIDEO

Χρ.Αυγή: Παραμύθι το Πολυτεχνείο! – Γέμισε αφίσες η Καλαμάτα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Πολυτεχνείου

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε