Ελλάδα

Νέες απολύσεις λόγω πλαστών πιστοποιητικών

Συνεχίζονται οι απολύσεις εργαζομένων στις Οδικές Συγκοινωνίες μετά τους ελέγχους που διενεργούνται για κατάθεση πλαστών πιστοποιητικών κατά την πρόσληψή τους.

Με απόφαση της διοίκησης της ΟΣΥ, που δημοσιεύεται στη «Διαύγεια», από την 1η Μαΐου, απολύονται ακόμη 35 εργαζόμενοι. Πρόκειται για οδηγούς, έναν ελιγμοδηγό και ένα, φύλακα.

Οι νέες αυτές απολύσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη 77 απολύσεις που έχουν γίνει από την 1η Απριλίου, αλλά και τις 12 παραιτήσεις που είχαν προηγηθεί για τον ίδιο λόγο.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι εντοπίστηκαν, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενεργούνται ύστερα από σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να έχουν προσκομίσει πλαστά ή παραποιημένα πιστοποιητικά σπουδών.

Πάντως σύμφωνα με την ΟΣΥ δεν αποκλείεται ο εντοπισμός και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το παιδί προσπαθούσε να πάει στη μητέρα, ενώ εκείνη το έσπρωχνε στα βαθιά, λέει ο Καλλιακμάνης για την υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου
Η μητέρα του 3χρονου παιδιού ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη - Ο Καλλιακμάνης αμφισβητεί το σενάριο του ατυχήματος που παρουσιάζει η Αλγερινή μητέρα
Η 32χρονη μητέρα
25
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου 4
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία 1