Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομπάμα: Καρέ – καρέ η υποδοχή του στο Προεδρικό Μέγαρο [pics]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

“Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό για την συμπόνοια που έδειξε στους πρόσφυγες” είπε μεταξύ άλλων ο αμερικανός Πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο. Καρέ – καρέ η υποδοχή του Πλανητάρχη.

“Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα και φέρνω τα χαιρετίσματα από τη μεγάλη ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ. Αυτό είναι το τελευταίο ταξίδι μου στο εξωτερικό και θεώρησα καλό να επισκεφτώ μια σπουδαία χώρα, από την οποία ξεκίνησε η Δημοκρατία και όπου υπηρξαν τα ιδεώδη και οι αξίες που γαλούχησαν τις ΗΠΑ”, είπε ξεκινώντας ο Μπάρακ Ομπάμα, στο τετ α τετ που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του, ο Προκόπης Παυλόπουλος είπε μεταξύ άλλων πως “οι δυο λαοί μας διατηρούν ιστορικές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας και σε αυτό έχει συμβάλει η ελληνική ομογένεια. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, είμαι βέβαιος ότι και ο κ. Τραμπ θα συνεχίσει προς την ίδια κατεύθυνση”.

Πριν την κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών, ωστόσο, η υποδοχή του αμερικανού Προέδρου στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν εντυπωσιακή.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνόδευσε τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ στο σημείο όπου οι δύο άνδρες στάθηκαν για την ανάκρουση πρώτα του εθνικού ύμνου της Αμερικής και στη συνέχεια του ελληνικού.

Ομπάμα: Όλα του… Μπάρακ δύσκολα! Καψώνια, “μαγικό χαλί”, “αόρατος” Καμμένος! [vids, pics]

Δείτε καρέ – καρέ την υποδοχή του Μπάρακ Ομπάμα μέσα από τον “φακό” της Eurokinissi

 

Και από τις φωτογραφίες του Reuters

Και οι εικόνες μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο, από την Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε