Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πανελλαδικές: Με μόντεμ έστειλε τα θέματα των ειδικών μαθημάτων το υπουργείο Παιδείας

Πανελλαδικές: Με μόντεμ έστειλε τα θέματα των ειδικών μαθημάτων το υπουργείο Παιδείας

Άρχισαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα με τους υποψήφιους να διαγωνίζονται στα Αγγλικά.

Ξεκίνησαν σήμερα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα των Αγγλικών. Στις 22 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις με το μάθημα Ελέγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

Η μετάδοση των θεμάτων στα εξεταστικά κέντρα που μέχρι τώρα γινόταν μέσω της ΕΡΤ, έγινε αυτή τη φορά από το υπουργείο Παιδείας με τη χρήση μόντεμ.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει ότι είναι επισφαλής αυτός ο εναλλακτικός τρόπος καθώς δεν διασφαλίζει την ταυτόχρονη και κρυπτογραφημένη μετάδοση των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων.

«Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ανακοινώνουν ότι μόνο η πλήρης λειτουργία του δικτύου της ΕΡΤ μέσω γραμμών VBI, μπορεί να διασφαλίσει την αδιάβλητη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα. Οι τεχνικοί της ΕΡΤ και του ΟΤΕ ενημερώνουν το Υπ. Παιδείας ότι οποιοσδήποτε εναλλακτικός τρόπος, όπως για παράδειγμα μέσω μόντεμ, δεν διασφαλίζει την ταυτόχρονη και κρυπτογραφημένη μετάδοση των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε

Μέρκελ: Ευθύνη Σαμαρά το κλείσιμο της ΕΡΤ

«OccupyERT» στον γερμανικό Τύπο

“Ναι” στην ΕΡΤ, “όχι” σε εκλογές λένε οι πολίτες

Ζητά πίσω τη δωρεά που έκανε στο Αρχείο της ΕΡΤ

Μάνος Χατζιδάκις – 19 χρόνια από τον θάνατό του “σκότωσαν” το “παιδί” του

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε