Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παραιτηθείτε: Ένταση και παρά λίγο ξύλο on camera! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραιτηθείτε: Ένταση και παρά λίγο ξύλο on camera! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για αρκετή ώρα υπήρξε μεγάλη ένταση στην συγκέντρωση του κινήματος “Παραιτηθείτε” στο Σύνταγμα. Αφορμή ένας νεαρός που φέρεται να ήθελε να κάψει (!) την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Κι ενώ η διαδήλωση του κινήματος “Παραιτηθείτε” κυλούσε πολύ ήρεμα και ομαλά, αρκούσε μία στιγμή για να μυρίσει… μπαρούτι στο Σύνταγμα.

Όλα έγιναν μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ένας νεαρός φαίνεται στις εικόνες που κατέγραφαν οι τηλεοπτικές κάμερες να κρατά μία σημαία της Ευρωπαϊκης Ένωσης και να διαπληκτίζεται έντονα με πολλούς από τους συγκεντρωμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός θέλησε να βάλει φωτιά στην σημαία, με τους υπόλοιπους να αντιδρούν και να του ζητούν με έντονο ύφος να αποχωρήσει. Όπου έντονο ύφος βάλτε… σπρωξιές και αρκετά “γαλλικά” που ακούστηκαν στον τηλεοπτική “αέρα”.

Λίγο αργότερα ο νεαρός απομακρύνθηκε από το σημείο, ουσιαστικά… σηκωτός από τους υποστηρικτές του κινήματος “Παραιτηθείτε”, με το όλο περιστατικό να… μυρίζει προβοκάτσια, αφού οι “Παραιτηθείτε” είναι προφανώς υπέρ της Ευρωπαϊκής τροχιάς της χώρας κι έτσι η κίνηση του νεαρού να προσπαθήσει να κάψει την σημαία της ΕΕ στην “καρδιά” της διαδήλωσης ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα προκαλούσε αντιδράσεις.

Δείτε τα βίντεο με την ένταση

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε