Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Παράταση στο θρίλερ με την 49χρονη γυναίκα που καταγγέλεται ότι θάφτηκε ζωντανή – Το απόγευμα η νεκροψία

Παράταση στο θρίλερ με την 49χρονη γυναίκα που καταγγέλεται ότι θάφτηκε ζωντανή – Το απόγευμα η νεκροψία

– Παρουσία δυο ιατροδικαστών θα γίνει το απόγευμα η νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο
– Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν από το Ιατρικό Διαβαλκανικό
– “Εχουμε 3 μαρτυρίες πολύ σοβαρές” λέει στο Newsit o δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς
– Διευθύντρια του ΕΚΑΒ στο Νewsit: Όταν έφτασα είδα ότι το πτώμα ήταν σε νεκρική ακαμψία

Παράταση στην αγωνία των συγγενών για την απίστευτη υπόθεση με μια 49χρονη γυναίκα η οποία όπως καταγγέλεται θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας Θεσσαλονίκης.

Στις 3.00 το μεσημέρι θα γίνει η νεκροψία στο πτώμα της 49χρονης γυναίκας (και όχι 45χρονης, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες).

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Φώτιος Χατζηνικολάου, το πτώμα έχει ήδη μεταφερθεί στο νεκροτομείο και η νεκροψία ενδέχεται να διενεργηθεί το απόγευμα. Στη νεκροψία θα παρίσταται και ιατροδικαστής από τα Ιωάννινα, τον οποίο κάλεσε για λόγους ασφαλείας το Ιατρικό Διαβαλκανικό, από όπου εκδόθηκε το πιστοποιητικό θανάτου.

Στο μεταξύ, από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρεται ότι στις 25/9/2014 και ώρα 6.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό γιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ.Δ.Ζ., η οποία ήταν σε τελικό στάδιο καρκίνου. Ο θάνατος διαπιστώθηκε με κλινική εξέταση και επιβεβαιώθηκε από το ηλεκτροκαρδιογράφημα. “Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ως άνω ασθενούς” καταλήγει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Χρυσή Ματσικούδη, η οποία ήταν χτες εφημερεύουσα γιατρός, μιλώντας στο newsit είπε ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο νεκροταφείο από την Περαία λίγα λεπτά μετά την κλήση που δέχτηκε το 100 όπου καταγγέλθηκε ότι ακούγονται φωνές από τον τάφο που καλούσαν βοήθεια.
“Όταν έφτασε το ασθενοφόρο δεν είχε καν ολοκληρωθεί η ταφή, ο νεκροθάφτης έριχνε ακόμη τα χώματα. Αφού έγινε η εκταφή, έγινε καρδιογράφημα και διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είναι νεκρή. Σε λίγη ώρα έφτασα και εγώ και είδα ότι το πτώμα ήταν σε νεκρική ακαμψία. Η νεκρική ακαμψία δεν μπορεί να επέλθει σε 10 λεπτά. Δεν είναι δυνατόν πριν από λίγη ώρα να φώναζε βοήθεια και εμείς να τη βρίσκουμε σε νεκρική ακαμψία. Τα μάτια της νεκρής ήταν ανοιχτά αλλά γι’ αυτό μπορεί να δώσει εξήγηση ο ιατροδικαστής. Για το στόμα της δεν μπορώ να πω ότι ήταν ανοιχτό, ήταν χαλαρό” πρόσθεσε η κ. Ματσικούδη.

Ακούστε τη δήλωσή της…

“Εχουμε 3 πολύ σοβαρές μαρτυρίες” λέει στο Newsit o δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς

“Η οικογένεια στην αρχή ακολούθησε την υπόθεση με την εννοια οτι υπήρξαν 3 καταθέσεις μαρτύρων, συγκεκριμένα 2 νέα παιδιά που κατέθεσαν οτι άκουσαν θόρυβο, φωνές γυναικείες, από τον διπλανό τάφο. Αυτά τα δύο παιδιά ηλικίας 16 και 17 ετων άναβαν κεριά στον ακριβώς διπλανό τάφο. Και επίσης τις φωνές αυτές τις άκουσε και ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Θερμαϊκού ο οποίος ήταν υπέυθυνος για το νεκροταφείο.

Μόλις ακούστηκαν οι φωνές, ο υπάλληλος προσπάθησε να σπάσει το φέρετρο και παράλληλα ειδοποίησαν και την αστυνομία. Οταν ήρθε η αστυνομία, ανοίγοντας το φέρετρο είδαν την γυναίκα πεθαμένη με ανοιχτά τα μάτια και με τα χέρια σε ανάταση. Μετά από αυτό, μόλις το πληροφοροθήκε η οικογένεια, κατέθεσε μήνυση, όρισε τεχνικό συμβουλο και ζήτησε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα πάντα οσον αφορά στην τύχη της συγγενούς τους.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται οτι πέθανε στις 6.20 το πρωί, η κηδεία έγινε στις 7.30 το απόγευμα και οι φωνές ακούστηκαν γύρω στις 8.00 το βράδυ ενώ είχαν αποχωρήσει και οι τελευταίοι από την τελετή της κηδείας. Τώρα η νεκροψία – νεκροτομή θα διενεργηθεί εκτός απροόπτου στις 3.00 το μεσημέρι, στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημίου και όχι στην ιατροδικαστική του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Η νεκροψία να δούμε τι στοιχεία θα μας δώσει, τα ιστολογικά να δούμε τι στοιχεία θα μας δώσουν, ουτως ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια σαφή πλέον εικόνα.

Διότι οι καταθέσεις αυτών των 3 ανθρώπων, που δεν είναι συγγενείς της θανούσης, είναι σοβαρές, είναι συγκεκριμένες και βέβαια οι άνθρωποι ούτε από κάποιο ψυχιατρείο έχουν φύγει, ούτε παραισθήσεις οπτικές και ακουστικές έχουν, είναι σαφείς και συγκεκριμένοι”.

Ακούστε τι λέει στο Newsit o δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς

Την υπόθεση ερευνούν από χθες το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελίες των συγγενών της, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και διενεργείται προανάκριση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχει ξανασυμβεί! – “Βρήκαν τη γιαγιά ζωντανή μέσα στο φέρετρο”

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Έθαψαν ζωντανή μία 45χρονη στη Θεσσαλονίκη – Ούρλιαζε μέσα από το φέρετρο – Συγκλονιστικές καταγγελίες

Απίστευτο θρίλερ με τη γυναίκα που θάφτηκε ζωντανή, όπως λένε τα παιδιά της – Κάνετε λάθος, ήταν νεκρή λένε οι γιατροί του ΕΚΑΒ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε