Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκόπελος: Το τέλειο ελληνικό νησί για διακοπές; Τι γράφει η Τelegraph

Σκόπελος: Το τέλειο ελληνικό νησί για διακοπές; Τι γράφει η Τelegraph

Το τέλειο νησί για διακοπές αναζητούσε ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, και μετά από πολυήμερη παραμονή, πιθανότατα το βρήκε. Δεν είναι άλλο από τη τη Σκόπελο!

Σημαντική προβολή για τη Σκόπελο το μεγάλο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph. Ο δημοσιογράφος που επισκέφτηκε το ελληνικό νησί, και όπως ο ίδιος αναφέρει, πιθανότατα είναι και το τέλειο νησί για διακοπές.
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «αυθεντικές πόλεις χτισμένες σε λόφους, ήσυχες παραλίες και ταβέρνες με χαρακτήρα».
Ο συντάκτης του άρθρου, με ένα άρθρο-ύμνο, παρουσιάζει όλα τα συστατικά που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τη Σκόπελο, ως το τέλειο νησί.
Οι πόλεις είναι κτισμένες σε ψηλούς λόφους, οι παραλίες είναι ήσυχες, χωρίς δεκάδες τουρίστες και οι ταβέρνες διαθέτουν αυθεντικό παραδοσιακό φαγητό! Αυτή είναι και η πρώτη εντύπωση του Βρετανού δημοσιογράφου της εφημερίδας, για την μαγευτική Σκόπελο, που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη.

Κάνοντας μια αναφορά στην περίφημη ταινία Mamma mia, που γυρίστηκε στο νησί, και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ταινία δεν δείχνει την πραγματική Σκόπελο.
“Η Σκόπελος έχει διατηρήσει την αναζωογονητική της αυθεντικότητα, μακριά από τα μπαρ και τις παραλίες με τον πολύ κόσμο. Για πολλούς επισκέπτες δείχνει με τον πιο ιδανικό τρόπο, γιατί η Ελλάδα είναι προορισμός διακοπών, αναδεικνύοντας την παρθένα ζωή των νησιών, το ανεπιτήδευτο φαγητό και τη διαμονή, τις ήσυχες παραλίες, τους περιπάτους μέσα στο πράσινο, το ορεινό εσωτερικό της και μια πλήρη διαφυγή από το άγχος της σύγχρονης ζωής”.
“Είναι το τέλειο ελληνικό νησί;”, αναρωτιέται και απαντά στον εαυτό του “Υπάρχουν πιο όμορφες παραλίες και χωριά και αλλού, αλλά η Σκόπελος συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται”.

Διαβάστε επίσης:
Δες ποιές είναι οι τέσσερις ελληνικές παραλίες στις 100 καλύτερες του κόσμου, σύμφωνα με το CNN!

Άλλοι φτιάχνουν κάστρα στην άμμο – Αυτός ο καλλιτέχνης στην Εύβοια έφτιαξε κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό! (ΦΩΤΟ)

Το Πόρτο Κατσίκι στις 12 καλύτερες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με το tripadvisor! (ΦΩΤΟ)

Πού βρίσκονται οι μεγαλύτερες παραλίες του κόσμου; (ΦΩΤΟ)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε