Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σοκ! Φοιτητής κρεμάστηκε μέσα στο Πολυτεχνείο…

Σοκ! Φοιτητής κρεμάστηκε μέσα στο Πολυτεχνείο…

Φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) βρέθηκε πριν λίγες ημέρες νεκρός μέσα στο χώρο του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος…

Σοκαρισμένη είναι η φοιτητική κοινότητα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) από την είδηση ότι προπτυχιακός φοιτητής του Ιδρύματος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα «Φοιτητικά Νέα», την προηγούμενη Δευτέρα βρέθηκε στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα νεκρός ένας 21χρονος που φοιτούσε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Ο νεαρός φοιτητής κρεμάστηκε από ένα δέντρο στο χώρο του Πολυτεχνείου. Το άψυχο κορμί του φοιτητή βρέθηκε από κάποιον επιστάτη του Ιδρύματος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου και βρέθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Όπως δήλωσε στα «Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr» ο Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διοικητικής Μέριμνας του ΕΜΠ, Δημήτριος Παπαντώνης, ο φοιτητής βρέθηκε τυχαία από κάποιον επιστάτη στο χώρο του Πολυτεχνείου κρεμασμένος από ένα δέντρο ανάμεσα από κάποια κτίρια. Στο σημείο αυτό υπάρχουν πολλά δέντρα και γιαυτό δεν έγινε αντιληπτός σύντομα.

“Ο φοιτητής δεν διέμενε στην φοιτητική εστία του Ιδρύματος. Είχε μάλιστα αδελφό που ήτανε επίσης φοιτητής στο Πολυτεχνείο και με τον οποίο είχε επαφή. Ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και όπως γνωρίζουμε το ήξερε και ο αδελφός του”, πρόσθεσε ο Αναπληρωτής Πρύτανης.

Η κηδεία του 21χρονου φοιτητή τελέστηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρη.

Πηγή: foititikanea

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε