Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα δύο για την επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άλλο ένα άτομο παραπέμπεται κατηγορούμενο για επίθεση σε αστυνομικούς στην οδό Θεμιστοκλέους και άλλο ένα για κατπχή ναρκωτικών.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν δύο άτομα, 18 και 20 χρόνων, από τα 84 που προσήχθησαν για την επίθεση με μολότοφ το βράδυ της Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Η επίθεση έγινε λίγο πρίν απο τις 8 το βράδυ. Περίπου 30 άτομα έφτασαν έξω απο το αστυνομικό τμήμα επι της οδού Καλλιδρομίου και να πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην περιοχή και ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ενώ άνδρες της Ομάδας Δίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε ένα υπηρεσιακό οχημα και μία μοτοσικλέτα.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ συνέλαβαν έναν 26χρονο που, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχε σε ομάδα περίπου 30 ατόμων τα οπoία έβαλαν φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στην οδό Θεμιστοκλέους και επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σημείο.

Συνολικά, από την περιοχή των Εξαρχείων προσήχθησαν 85 άτομα, εκ των οποίων ένας συνελήφθη γιατί κατείχε ποσότητα χασίς βάρους 86 γραμμαρίων.

Διαβάστε
Δεκάδες προσαγωγές για τη “βροχή” μολότοφ στα Εξάρχεια

Πάτρα: Μολότοφ και δακρυγόνα στην πορεία για το Πολυτεχνείο (VIDEO)

Κινδύνευσαν μάνα και παιδί σε συμπλοκές οπαδών στην Κατεχάκη! (VIDEO)

Οπαδοί έτοιμοι για πόλεμο στη Νέα Σμύρνη

Μολότοφ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε