Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

«Θύμα» της τρομοκρατικής επίθεσης το θέατρο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

Το θέατρο Αλίκη, εκεί όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγραψε μεγάλο μέρος του μύθου της, ήταν ένα από τα «θύματα» της τρομοκρατικής επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορεί το θέατρο Αλίκη να μην ανήκει πια στην οικογένεια της εθνικής σταρ αλλά θα είναι πάντα το θέατρο της Αλίκης. Ένας χώρος άρρηκτα και αιώνια συνδεδεμένος μαζί της.

Είχε την «ατυχία» να είναι στο επίκεντρο της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αμερικής ανάμεσα στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου.

Από την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου, το θέατρο υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές και σύμφωνα με φήμες που «κυκλοφόρησαν» στα social media έχει υποστεί καταστροφή ως και η βιτρίνα με τα προσωπικά αντικείμενα και τα κοστούμια της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό από τη διεύθυνση του θεάτρου, ότι η παράσταση «Ψύλλοι στα αφτιά» που φιλοξενείται στο θέατρο Αλίκη «ρίχνει αυλαία», από σήμερα μέχρι νεοτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το εκρηκτικό της νοικοκυράς “χτύπησαν” οι τρομοκράτες στο κέντρο της Αθήνας – Ο άνδρας μυστήριο με το κράνος που πάρκαρε το παγιδευμένο αυτοκίνητο

Η στιγμή της έκρηξης στο κέντρο της Αθήνας (VIDEO)

Oι καταστηματάρχες μετρούν τις πληγές τους μετά την έκρηξη

Τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Αθήνας – Αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικών εξερράγη στην οδό Αμερικής – Ο Χριστόδουλος Ξηρός πίσω από την επίθεση;

Η στιγμή της έκρηξης στο κέντρο της Αθήνας (VIDEO)

Βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο από το τρομοκρατικό χτύπημα – ΦΩΤΟ

Nεκρή ζώνη το κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι λόγω της έκρηξης – ΦΩΤΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε