Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Χειρόφρενο την Παρασκευή και στα ταξί

Οι οδηγοί ταξί θα πραγματοποιήσουν και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή.

Με νέα απεργία απαντούν οι ιδιοκτήτες ταξί στις σημερινές εξαγγελίες του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του συγκεκριμένου επαγγέλματος, που εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν 24ωρη απεργία την Παρασκευή, συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους και πορεία προς τη βουλή. Την ίδια μέρα θα συνεδριάσει και πάλι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας τους για να αποφασίσει τις περαιτέρω κινήσεις του κλάδου.

Οι αυτοκινητιστές απορρίπτουν το νομοσχέδιο ζητούν την επαναφορά του Προεδρικού Διατάγματος Ρέππα και θα επιδιώξουν άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή απεργούν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Εν τω μεταξύ, άκαρπη απέβη η συνάντηση που είχαν την Πέμπτη οι αυτοκινητιστές και οι οδηγοί φορτηγών με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου και μάλιστα παραλίγο να προκληθεί σοβαρό επεισόδιο, όταν το προεδρείο των αυτοκινητιστών εισέβαλε στο γραφείο του για να εκφράσει την αντίθεση του για την απελευθέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι αλλαγές στα ταξί – Έρχονται και τα μοτο-ταξί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε