Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αδέσποτη σφαίρα σε ταξί: «Γλιτώσαμε για 7 χιλιοστά! Είμαι ακόμα σε σοκ» λέει ο οδηγός

Αδέσποτη σφαίρα σε ταξί: «Γλιτώσαμε για 7 χιλιοστά! Είμαι ακόμα σε σοκ» λέει ο οδηγός

Για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε χθες (07.01.20210) περίπου στις 20:00 το βράδυ ο ίδιος και η γυναίκα που είχε πάρει με το ταξί του για να τη μεταφέρει από το Μενίδι στους Αγίους Αναργύρους μίλησε ο Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης, οδηγός του οχήματος όπου “καρφώθηκε” αδέσποτη σφαίρα.

Είναι ο οδηγός του ταξί που γλίτωσε από θαύμα όταν αδέσποτη σφαίρα χτύπησε τον ουρανό του αυτοκινήτου του. Η σφαίρα δεν διαπέρασε, ευτυχώς για τον ίδιο, την οροφή, αλλιώς θα είναι τραυματιστεί τουλάχιστον.

Ο Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης, πατέρας τριών παιδιών, δεν έκρυψε ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ των όσων έγιναν. Ήταν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν ο κ. Πεχλιβανίδης πήρε με το ταξί του μια γυναίκα για να τη μεταφέρει στους Αγίους Αναργύρους.

Λίγο αφού είχε ξεκινήσει, άκουσε «ένα μπαμ και είδα μια λάμψη» είπε ο οδηγός ταξί. Αμέσως σταμάτησε, κατέβηκε και ενώ ο ίδιος νόμιζε πως είχε χτυπήσει μηχανάκι, οι συνάδελφοί του από την πιάτσα των ταξί του είπαν για τη σφαίρα!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασε, βρέθηκε η αδέσποτη σφαίρα που είχε χτυπήσει το ταξί του.

«Νιώθω ότι είμαι τυχερός. Ευχαριστώ το Θεό που είμαστε ζωντανοί. Είμαστε τυχεροί που δεν τρύπησε την οροφή» είπε. Σοκαρισμένη απ’ όσα έγιναν ήταν και η γυναίκα που βρισκόταν στο ταξί και ξέσπασε σε λυγμούς από το φόβο της. Και ο Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης, άλλωστε, παραδέχτηκε ότι ακόμη, δεν έχει ξεπεράσει το σοκ.

Σημειώνεται πως όταν χτύπησε η αδέσποτη σφαίρα το ταξί, η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο και εκτός από τον οδηγό ταξί και την πελάτισσά του θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί κι άλλος κόσμος. «Είναι πολλά τα περιστατικά στην περιοχή» επιβεβαίωσε ο Χαραλαμπος Πεχλιβανίδη.

Δείτε όλα όσα είπε

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις