Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα – «Δεν ήμουν εκεί να μπω μπροστά στο μαχαίρι να σκοτώσει εμένα»

Κατάθεση ψυχής από την μητέρα της Κυριακής Γρίβα για την δολοφονία της κόρης της από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους τον περασμένο Απρίλιο.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα παραχώρησε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 για την δολοφονία της κόρη της από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους.

Με αφορμή λοιπόν, την ανακοίνωση της εισαγγελικής πρότασης για το δολοφόνο και πρώην σύντροφο της Κυριακής Γρίβα, η οποία καταρρίπτει τον ισχυρισμό του δράστη ότι είχε ψυχιατρικά προβλήματα αλλά συγχρόνως και την πρόταση για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η μητέρας της Κυριακής Γρίβας, ανέφερε χαρακτηριστικά «Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τρελός. Είχε σώας τας φρένας. Μου κινεί υποψίες το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμα στο ψυχιατρείο των φυλακών».

Στην συνέχεια επισήμανε «Κάθε φορά που δολοφονείται μια γυναίκα σκέφτομαι το κοριτσάκι μου. Η Κυριακή μου έκανε αυτό που όλοι προτρέπουν τις γυναίκες να κάνουν όταν βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και το αποτέλεσμα το ξέρετε (…). Η Κυριακή μου να γίνει ένα μπαϊράκι για όλες τις γυναίκες. Ανεξαρτήτου ηλικίας».

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, είπε χαρακτηριστικά «Το παιδί μου δεν είναι εδώ. Μιλάω σε μια φωτογραφία και της ανάβω το καντήλι κάθε μέρα. Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς αισθάνομαι που δεν ήμουν εκεί μπροστά, να μπω μπροστά στο μαχαίρι. Να σκοτώσει εμένα. Διότι, εγώ τώρα πεθαίνω κάθε μέρα. Εγώ δεν ζω πλέον. Απλώς υπάρχω (…)».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση «Illuminati»: Πέντε συλλήψεις μελών κυκλώματος πλαστογραφίας και παράνομης διακίνησης μεταναστών – «Ταρίφα» 8.000 ευρώ ανά άτομο
Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής εντόπισε δύο πλήρη εργαστήρια πλαστών εγγράφων – Κέρδη άνω των 120.000 ευρώ από τη δράση του κυκλώματος
Επιχείρηση «Illuminati»: Πέντε συλλήψεις μελών κυκλώματος πλαστογραφίας και παράνομης διακίνησης μεταναστών – «Ταρίφα» 8.000 ευρώ ανά άτομο
Καιρός αύριο: Βροχές σε Αττική, Μακεδονία και Ήπειρο – Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 22 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου
Καιρός
Το ΣτΕ «μπλοκάρει» γνωμοδότηση του δήμου Αθηναίων για ζητήματα δόμησης – «Δεν έχουν αρμοδιότητα οι δήμοι»
Με γνωμοδότησή του που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη, το ΣτΕ έβαλε «φρένο» στην προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να παρακάμψει, ουσιαστικά, τον νέο οικοδομικό κανονισμό
Οικοδομή