Ελλάδα

Αγρίνιο: Σεξουαλική επίθεση σε 24χρονη σε τουαλέτες καταστήματος

Σεξουαλική επίθεση στις τουαλέτες καταστήματος εστίασης στο Αγρίνιο, δέχτηκε την παραμονή Πρωτοχρονιάς, μια 24χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με το agriniopress η 24χρονη κοπέλα έζησε εφιαλτικές στιγμές το βράδυ της Τρίτης καθώς δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε κατάστημα εστίασης που διασκέδαζε στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Στην τουαλέτα του καταστήματος βρέθηκε απέναντι σε έναν μεθυσμένο άνδρα, τον οποίο δεν γνώριζε. Αυτός άρχισε να την θωπεύει στα γεννητικά όργανα και όταν αντέδρασε και τον απώθησε, αυτός φέρεται να την δάγκωσε στο δεξί μάγουλο.

Η νεαρή κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο δράστης εγκατέλειψε το κατάστημα. Οι θαμώνες προσπάθησαν να τον κυνηγήσουν αλλά τον έχασαν ανάμεσα στο κόσμο.

Η 24χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Αγρινίου και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απλή σωματική βλάβη.

Αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν καταγράψει τον δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας