Ελλάδα

Άγριο έγκλημα με δύο νεκρούς στη Μεσσηνία: Σκότωσαν τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ και τον επιστάτη

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης - Ο επιστάτης βρέθηκε πυροβολημένος πισώπλατα, ενδεχομένως στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον δολοφόνο

Το έγκλημα έγινε το βράδυ της Κυριακής (5/10/25), στην Φοινικούντα, στη Μεσσηνία. Νεκρός βρέθηκε ο ιδιοκτήτης κάμπινγκ της περιοχής, ηλικίας 70 ετών και ο Αλβανός επιστάτης οι οποίοι πυροβολήθηκαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ στη Μεσσηνία βρέθηκε νεκρός στη ρεσεψιόν ενώ λίγα μέτρα από το άψυχο σώμα του, εντοπίστηκε νεκρός και ο επιστάτης του κάμπινγκ ο οποίος πυροβολήθηκε πισώπλατα, ενδεχομένως στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Πηγές, ανέφεραν ότι ένας άνδρας νεαρής ηλικίας μπήκε στο κάμπινγκ ως υποψήφιος πελάτης… Όταν τα θύματα του είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο, εκείνος σήκωσε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλες τις μαρτυρίες και τα στοιχεία, αναζητώντας και οπτικό υλικό από κάμερες, για να οδηγηθούν στα ίχνη του δράστη. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το κάμπινγκ είναι σε λειτουργία και φιλοξενεί αρκετό κόσμο. 

Πληροφορίες λένε, ότι είχε γίνει και στο παρελθόν δολοφονική επίθεση σε βάρος του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, ωστόσο τότε είχε σταθεί τυχερός. Ο άνδρας δεν είχε κατονομάσει τους δράστες…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνος Ρούτσι: Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Νίκαιας και η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις εξετάσεις του απεργού πείνας
«Η έκδοση του εν λόγω δελτίου πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε μορφή πίεσης, υπόδειξης ή παρέμβασης από πρόσωπα ή φορείς»
Ο Πάνος Ρούτσι 2