Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αιγάλεω: Εδώ και 18 χρόνια εμφανίζεται ως νεκρός – Δεν ψηφίζει, αλλά πληρώνει κανονικά φόρους

Αιγάλεω: Εδώ και 18 χρόνια εμφανίζεται ως νεκρός – Δεν ψηφίζει, αλλά πληρώνει κανονικά φόρους

Επί 18 χρόνια ο Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω, όπως κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης (7/9) μιλώντας στον ΑΝΤ1, προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός. Φορολογική δήλωση βέβαια όλα αυτά τα χρόνια κάνει κανονικά, ωστόσο δεν μπορεί να ψηφίσει ή να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. 

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα «νεκρό», όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές και τον έστειλαν να πάρει το αντίστοιχο πιστοποιητικό από την αρμόδια υπηρεσία. «Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθαμένος, είναι για γέλια» σημείωσε.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω προσπάθησε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, καθώς του ζητήθηκε από την δουλειά του, αλλά και πάλι στο σύστημα τον έβρισκαν «νεκρό». «Μέχρι στο γραφείο του πρωθυπουργού έστειλα μέιλ για να πάω να εμβολιαστώ» είπε. 

«Παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, μου λένε ότι θα με απολύσουν» είπε επίσης ο Γιάννης Διαμαντής.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στο ζήτημα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί λύση, εικάζοντας ότι πρόκειται για «εσφαλμένη εγγραφή στη ληξιαρχική πράξη θανάτου».

«Μου κάνει εντύπωση που τόσα χρόνια αυτό δεν έχει ανακληθεί, δεν έχει ακυρωθεί» σημείωσε.

Δεσμεύθηκε τέλος ότι σε κάθε περίπτωση σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Εσωτερικών θα δοθεί μια λύση.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις