Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Η παρεξήγηση που δεν πρόλαβε να λύσει

Ζαχαριάς

Λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε φύγει από κατάστημα της αλυσίδας.
Πήγαινε να συναντήσει φίλους του για να λύσει μια παρεξήγηση.
Ο 23χρονος έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο.
Το Golf που οδηγούσε καρφώθηκε σε δέντρο και του έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής.

Η είδηση πως ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιδικών παιχνιδιών, σόκαρε τους πάντες. Στο φως έρχεται μια μαρτυρία για τα τελευταία λεπτά της ζωής του.

Λίγη ώρα πριν ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, βρισκόταν σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας. Εκεί βρισκόταν κάθε απόγευμα και εξυπηρετούσε ο ίδιος τους πελάτες.

Είχε φύγει από εκεί με το αυτοκίνητό του, ένα Volkswagen Golf GTΙ, για να πάει να συναντήσει κάποιους φίλους του. Είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση και ήθελε να τη λύση. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται στο φως μέσα από μια ανάρτηση της δημοσιογράφου του Alpha, Ελένης Λαζάρου.

Το απόγευμα της Τρίτης (23.07.2019) η Ελένη Λαζάρου είχε επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας “Ζαχαριάς” για να αγοράσει ένα παιχνιδάκι για τον μικρό της γιο. Όταν έφτασε στο ταμείο, χτύπησε το τηλέφωνό της. Την ενημέρωσαν για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά.

τροχαίο Ζαχαριάς

Η ταραχή της ήταν τέτοια που ο υπάλληλος στο ταμείο, κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Όταν του αποκάλυψε πως ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο, εκείνος της είπε πως είχε φύγει από το μαγαζί λίγα λεπτά νωρίτερα. «Έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του. Είχε γίνει μία παρεξήγηση με τους φίλους του και πήγαινε να την λύσει γιατί για αυτόν οι φίλοι του είναι πολύ σημαντικοί», είπε.

Όλη η ανάρτηση της Ελένης Λαζάρου

«Χθες το απόγευμα -όπως πολλά απογεύματα μετά την δουλειά- έτρεξα στο κατάστημα παιχνιδιών Ζαχαριάς για να πάρω ένα παιχνιδάκι για τον γιο μου. Μπαίνοντας παρατήρησα πως ο Αλέξανδρος δεν ήταν εκεί. “Κρίμα” σκέφτηκα γιατί πάντα μου κάνει έκπτωση ενώ συζητάμε, γελάμε και μου δίνει κι ένα μπαλόνι για τον Αναστάση. Διάλεξα αυτό που ήθελα και έφτασα στο ταμείο. Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν ένας φίλος μου οδηγός από τον οποίο έχω ζητήσει να με παίρνει όταν μαθαίνει κάτι που μπορεί να αποτελεί είδηση. “Το έμαθες; σκοτώθηκε ο γιος του Ζαχαριά, 23 ετών”. Σοκ! Δεν ήθελα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να κρύψω την ταραχή μου και ο υπάλληλος του μαγαζιού κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Αναγκάστηκα να του το πω. “Έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του. Είχε γίνει μία παρεξήγηση με τους φίλους του και πήγαινε να την λύσει γιατί για αυτόν οι φίλοι του είναι πολύ σημαντικοί μου είπε” σοκαρισμένος ελπίζοντας πως η είδηση δεν θα επιβεβαιωθεί…

Αντίο Αλέξανδρε! Συλλυπητήρια στους γονείς σου που σε υπεραγαπούσαν».

Μαρτυρία σοκ: Βγήκα και είδα μια άμορφη μάζα

Ήταν 18:30 το απόγευμα της Τρίτης (23.07.2019) όταν το Golf που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ξέφυγε της πορείας του και “καρφώθηκε” σε ένα δέντρο, επί της λεωφόρου Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο.

Click4more: Όταν ο Ζαχαριάς ξεγέλασε το θάνατο

Ο 23χρονος κινούνταν στο ρεύμα από την Άνοιξη προς της Αφίδνες όταν έγινε το μοιραίο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι οι λόγοι που έκαναν τον Αλέξανδρο Ζαχαριά να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι επιχείρησε προσπέραση αλλά όταν είδε πως το προπορευόμενο αυτοκίνητο ήθελε να στρίψει αριστερά αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Κάτοικος της περιοχής που μένει δίπλα στο σημείο όπου έγιναν όλα δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως όταν άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο και βγήκε να δει τι είχε συμβεί, αντίκρισε μια άμορφη μάζα. «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο», τόνισε.

Δείτε τη μαρτυρία της

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις