Site icon NewsIT

Αλεξανδρούπολη: Ένταση με αγρότες που εισέβαλαν στο αεροδρόμιο – Θέλουν συνάντηση με τον Αυγενάκη

11.02.2024 | 21:27
Αλεξανδρούπολη: Ένταση με αγρότες που εισέβαλαν στο αεροδρόμιο – Θέλουν συνάντηση με τον Αυγενάκη

Διαμαρτυρία αγροτών του νομού Τρικάλων με παράταξη τρακτέρ σε κόμβο της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Λάρισας, έξω από την πόλη των Τρικάλων, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024. Οι αγρότες απέκλεισαν συμβολικά και για περίπου 15 λεπτά τον κόμβο ζητώντας άμεσα μέτρα στήριξης και λύση στα μεγάλα προβλήματά τους. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, με τους αγρότες να προσπαθούν να μπουκάρουν στο αεροδρόμιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday ο Λευτέρης Αυγενάκης ενώ επρόκειτο να συναντήσει αντιπροσωπεία αγροτών, τελικά αρνήθηκε με αποτέλεσμα δεκάδες άτομα να κατευθυνθούν προς το αεροδρόμιο στην Αλεξανδρούπολη με τα τρακτέρ τους.

Εκεί οι αγρότες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με συνέπεια να ξεκινήσει ένταση με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ίδιοι νωρίτερα είχαν κατασκηνώσει έξω από το ξενοδοχείο όπου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με τον υφυπουργό, Σταυρό Κελέτση, είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version