Ελλάδα

Αμφιλοχία: Νεκρός 27χρονος που έπεσε με αυτοκίνητο στη θάλασσα του Αμβρακικού κόλπου

Τραγωδία στην Αμφιλοχία με τον άτυχο οδηγό να εντοπίζεται νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Ένας 27χρονος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί (22-12-2024), μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε πέσει στη θάλασσα, στο ύψος της παλαιάς εθνικής οδού Αμφιλοχίας – ‘Αρτας, κοντά στην Αμφιλοχία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος φέρεται να εξετράπη, για άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία του και να έπεσε στον Αμβρακικό κόλπο.

Οικείοι του 27χρονου, που είχαν ανησυχήσει για την εξαφάνισή του, ειδοποίησαν σήμερα το πρωί τις Αρχές και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική, ενώ ιδιώτης δύτης έκανε έρευνες στην θαλάσσια περιοχή.

Τελικά, έπειτα από λίγη ώρα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 27χρονου μέσα στο οποίο ήταν νεκρός ο άνδρας.

Προανάκριση για τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου στην θάλασσα διενεργεί το Λιμενικό, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην σορό του 27χρονου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θέμα χρόνου η παράδοση των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια - Έρευνες της ΕΛΑΣ σε Ρέθυμνο και Ψηλορείτη
Οι αρχές δεν αποκλείουν να παραδοθούν οι τρεις νεαροί αύριο, μετά την κηδεία της 57χρονης στα Χανιά - Το χρονικό του φονικού, και οι έρευνες της ΕΛΑΣ στα χωριά του Ηρακλείου και τις βουνοκορφές του Ψηλορείτη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου 9