Site icon NewsIT
22:24 Τρίτη 21 Ιουλίου 2026

Αμπελόκηποι: 20χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να ασελγήσει σε δυο γυναίκες

Η μια γυναίκα τρομοκρατημένη μπήκε σε σούπερ μάρκετ για να γλυτώσει

Περιπολικό

Εικόνα αρχείου / Eurokinissi

Σεξουαλική επίθεση μέρα μεσημέρι δέχθηκαν δυο γυναίκες στους Αμπελόκηπους με δράστη ένα νεαρό Αιγύπτιο, ο οποίος δεν έχει έγγραφα διαμονής στη χώρα μας.

Ο νεαρός Αιγύπτιος σκόρπισε τον τρόμο στην καρδιά της Αθήνας το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουλίου, αφού μέσα σε διάστημα 20 λεπτών πραγματοποίησε επίθεση και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε δυο γυναίκες στους Αμπελόκηπους.

«Είχα φύγει από Πανόρμου και πήγαινα προς τους Αμπελόκηπους, στον δρόμο της Κηφισίας χάζευα στο κινητό μου και εκείνη τη στιγμή ξαφνικά, από πίσω μου πρέπει να ήρθε αυτός, πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους μου και πήγε να μου πιάσει το στήθος.

Τον έσπρωξα εκείνη την ώρα, του λέω “Φύγε από εδώ, μη με ακουμπάς. Φύγε” και δεν έφευγε», δήλωσε το ένα θύμα στο Star.

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς κατάφερε να ξεφύγει: «Και εκείνη τη στιγμή λέω ή θα τον δείρω, αλλά δεν ήξερα αν έχει μαχαίρι πάνω του, δεν ήξερα αν έχει όπλο πάνω του, οπότε λέω να μην το παίξω θαρραλέα, ας μπω σε ένα ανθοπωλείο να τελειώνουμε».

Πριν το συμβάν, είχε προηγηθεί επίθεση σε μια μητέρα, την οποία ακολούθησε στην οδό Λακωνίας. Της έλεγε χυδαίες εκφράσεις ενώ κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα τρομοκρατημένη μπήκε σε σούπερ μάρκετ και κάλεσε την κόρη της. 

Μετά τις επιθέσεις του ο δράστης κυκλοφορούσε αμέριμνος στην «καρδιά» της Αθήνας σαν να μη συνέβη τίποτα απολύτως. 

Όπως διαπιστώθηκε, ο 21χρονος με τα αρχικά Α.Ν. είναι γνώριμος των αρχών για ληστείες, κλοπές ναρκωτικά και κακοποίηση ζώων. 

Στην Ελλάδα βρίσκεται παράνομα, όμως δεν μπορεί να απελαθεί, καθώς του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για παλαιότερες επιθέσεις του: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και «παρών» σε Αστυνομικό Τμήμα. 

Ο δράστης κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, για ακόμη μια φορά. 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version