Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανάρτηση από ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τη βόλτα Κουφοντίνα στην Αθήνα

Κουφοντίνας Μητσοτάκης

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα σχολιάζει με μια φράση τις αντιδράσεις που προκάλεσε η βόλτα που έκανε ο Δημήτρης Κουφοντίνας στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της τελευταίας άδειάς του από τις φυλακές.

«Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς» γράφει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τη φωτογραφία που δείχνει τον Κουφοντίνα να περπατά στους δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (02.01.2019).

Η ανάρτηση έρχεται λίγες ώρες μετά την πληροφορία πως τον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη στη βόλτα του συνόδευε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που ουδέποτε έχει κρύψει τη σχέση του με την αναρχική ομάδα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε την έκτη κατά σειρά άδειά του, από τις φυλακές Βόλου όπου κρατείται πλέον, και πέρασε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του, με τους δικούς του ανθρώπους. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη μπορούσε (βάσει των όρων της άδειας) να κινείται σε όλο το νομό Αττικής.

Έτσι, επέλεξε να περπατήσει την περασμένη Τετάρτη στο κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου. Κοντά σε σημεία όπου είχαν γίνει δολοφονικές επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις