Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Αναβάλλεται η μετακίνηση του φρουρού της πρεσβείας του Ιράν μετά από τον τραγικό χαμό της γυναίκας του

Αναβάλλεται η μετακίνηση του φρουρού της πρεσβείας του Ιράν μετά από τον τραγικό χαμό της γυναίκας του

“Παγώνει” η μετακίνηση του αστυνομικού φρουρού της πρεσβείας του Ιράν, που είχε αποφασιστεί λόγω της αμφίεσης και της αντίδρασης του στην επίθεση του «Ρουβίκωνα». Η απόφαση πάρθηκε από τον αρχηγό της αστυνομίας μετά από τον τραγικό χαμό της γυναίκας του.

Μετά από τον σάλο που είχε προκληθεί από την αντίδραση του είχε γίνει γνωστό ότι ο αστυνομικός θα επιστρέψει στις περιπολίες. Όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, μετά την αποκάλυψη από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών ότι η σύζυγος του αστυνομικού πέθανε λίγα 24ωρα μετά την επίθεση.

Για αυτό λόγου του πένθους της οικογένειας του αστυνομικού, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., «πάγωσε» τη μετακίνησή του στις περιπολίες και μένει να αποφασιστεί πότε και που θα μετακινηθεί.

Η ανακοίνωσή του σωματείου Ειδικών Φρουρών της ΕΛ.ΑΣ.

«Δυστυχώς η ζωή μας επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της ΑΞΙΟΠΡΈΙΑΣ !

Αναφερόμαστε στον “πρωταγωνιστή” της “επιδρομής “στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις “σειρήνες’ των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα “αργύρια” της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς , έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.

Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν , ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν !

Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες , την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης .

Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΝΏΜΗ από τον Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του !!».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις